Izjemen hokejski praznik v Zalogu

V idiličnem vremenu se je pretekli vikend odvijal izjemen dogodek, ki je združil ljubitelje hokeja vseh starosti – 11. Mednarodni hokejski turnir za selekcijo U11. Organiziran ponovno na vrhunski ravni in z udeležbo desetih ekip, oziroma več kot 150 igralcev, je bil ta turnir pravo praznovanje ljubiteljev hokeja na ledu z ogromno talenta in želje mladih igralcev.

Na vrhuncu tekmovanja, nedeljskem finalu, smo lahko spremljali tekmo med ekipama celovškega KAC in domačega ponosa, starejšo ekipo Slavija Junior 1, kjer je bila atmosfera nabita s pričakovanjem nepozabnega dogodka, kjer so se mladi športniki pokazali v najboljši luči, je ekipa iz Celovca na koncu zasluženo dvignila zmagovito trofejo. Čeprav je morda bila tekmovalnost na višku, je bilo jasno, da je glavni cilj vseh udeležencev zagotoviti, da je hokejski duh živ in doživetje prijetno za vse.

Organizatorji turnirja, vodstvo kluba ter starši mladih otrok kluba Slavija Junior, so poskrbeli za vsak prav vsak detajl omenjenega dogodka. Od brezhibne logistike do toplega gostoljubja ob odlični pogostitvi, ki je tako še enkrat pozdravilo vse obiskovalce v okolici zaloške dvorane,  prav tako pa so le-ti pokazali predanost in skrb za dobrobit otrok in njihovih gostov.

Največja zmagovalca tega turnirja pa niso bili le igralci na ledu, temveč vsi, ki so bili del tega izjemnega dogodka. Otroci so se zabavali, se učili vrednosti športnega duha in razvijali svoje hokejske sposobnosti, medtem ko so obiskovalci uživali v izjemnih predstavah ter v odlični atmosferi tako na ledu, kakor pred dvorano.

Zaključek tega turnirja je bil odličen primer, kako lahko skupna strast in predanost ustvarita nepozabno izkušnjo za vse udeležence, predvsem pa za otroke. Športno-hokejski duh je bil ta vikend živ in razburljiv, zahvaljujoč trdemu delu organizatorjev in neprecenljivemu talentu in nepopustljivosti mladih igralcev.

Zahvala gre vsem, ki so s svojim trudom in podporo omogočili izvedbo tega čudovitega dogodka, še posebej pa se zahvaljujemo staršem otrok kluba Slavija junior, katerih predanost in požrtvovalnost sta naredila ta turnir resnično poseben.

Naslednje leto se že veselimo novega hokejskega izziva, ko se bodo mladi hokejisti in hokejistke ponovno zbrali v Zalogu v duhu športnega tekmovanja in prijateljstva.

VIDEO turnirja

Vse informacije glede sodelujočih ekip, programa, rezultatov…