Robert Pesjak (glavni trener U15 in U13)

Je diplomant Fakultete za šport, smer športno treniranje. Kot igralec je igral za vse mlade selekcije Hk Jesenice in drugo člansko ekipo Hit Kranjska Gora. Po končani gimnaziji se je zaradi študija na Fakulteti za šport preselil v Ljubljano in igral za člansko ekipo pri Hk Slaviji. Vzporedno s hokejem se je ukvarja tudi z judom. Od leta 2011 ima tudi opravljeno licenco Trenerja hokeja na ledu pri HZS Slovenije, katero na ustreznih seminarjih redno potrjuje, leta 2020 pa je pridobil naziv najvišje usposobljenosti v Sloveniji(2.stopnja).

2010 sodeloval pri pripravi in organizaciji mednarodnih mini campov Mariana Gaborika v Trenčinu.
V okviru nacionalnega programa spremljanja hokejistov s strani HZS je bil zadolžen za letnik 2001, nato pa leta 2016 prevzel vlogo glavnega trenerja slovenskih reprezentanc U15 in U16.

V klubu deluje kot glavni trener selekcij U15 in U13, ter kot specializirani trener za tehniko drsanja.

ClientThe Car Rental Co
SkillsPhotography / Media Production
WebsiteGoodlayers.com

Project Title

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast of the Semantics, a large language ocean. A small river named Duden flows by their place and supplies it with the necessary regelialia. It is a paradisematic country, in which roasted parts of sentences fly into your mouth.