Andraž Čampa (trener U6)

Hokej je začel igrati pri 6 letih pri HK Slavija. Kot član mlajših kategorij je obiskoval mednarodne hokejske kampe (Powerskating,stick-handling…). Bil je občasni član mladinske državne reprezentance do18 in 20 let. V sezoni 2007/2008 je prvič zaigral za člane HK Slavija. S članskim moštvom je nastopal v mednarodnem in državnem prvenstvu. Od svojega 16 leta je aktiven tudi kot trener mlajših selekcij. V letu 2011 je tudi uspešno opravil licenco za trenerja hokeja na ledu pri HZS.

Trenutno je še vedno aktiven kot igralec v članskem moštvu Hk Slavije Junior, v klubu pa deluje kot glavni trener selekcije U6 in občasni pomočnik ostalim trenerjem.

ClientThe Car Rental Co
SkillsPhotography / Media Production
WebsiteGoodlayers.com

Project Title

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast of the Semantics, a large language ocean. A small river named Duden flows by their place and supplies it with the necessary regelialia. It is a paradisematic country, in which roasted parts of sentences fly into your mouth.