Uspešno izpeljan tečaj drsanja

HK Slavija junior je že v uvodu v novo leto organiziral brezplačni tečaj drsanja, katerega se je tokrat udeležilo kar 66 mladih nadobudnih drsalcev.

Klub je tokrat že drugič v tej sezoni izpeljal takšno drsalno akcijo, namenjeno predvsem otrokom iz širše okolice Zaloga, udeležili pa so se ga otroci iz celotne Ljubljane, kateri želijo osvojiti osnovno tehniko drsanja. Tečaj je bil odlično izpeljan pod vodstvom našega trenerja Uroša Halerja, kateremu je pri projektu pomagala večina naših trenerjev, ob tem pa so na tečaju kot animatorji in pomočniki odlično sodelovali tudi igralci naših mlajših selekcij, kateri so redno skrbeli za dobro počutje in spodbujali k napredku v drsanju naše tečajnike, ki jih je bilo tokrat krepko čez 60.

Ob včerajšnjem zaključnem rajanju so novi drsalci prikazali že kar zavidljivo stopnjo znanja drsanja, ter bili ob tem nagrajeni tudi z ustreznim priznanjem.

Želja pa je, da bodo le-ti čim več koristili pridobljeno znanje in se z veseljem vračali v našo dvorano, morda nekega dne tudi kot hokejisti ali hokejistke.

Ob tej priložnosti se vsem, ki so sodelovali v tej akciji(trenerji, tehnični vodje, mladi igralci, drsalci in njihovi starši…), najlepše zahvaljujemo za obilo dobre energije.