Hokejski spektakel v Zalogu!

V soboto, 25.2. se v zaloški dvorani obeta pravi hokejski spektakel. V okviru tretje četrtfinalne tekme IHL lige, se bosta za uvrstitev v polfinale pomerili domača Slavija junior in pa nasprotnik gostujoča ekipa Acroni Jesenice.

Čar tekme bo v tem, da bodo naši junaki imeli velik privilegij, oziroma možnost za napredovanje pomeriti se z letos daleč najuspešnejšo ekipo mednarodne lige AHL(po rednem delu), ter resnim kandidatom za nastopanje celo v ligi IceHL(bivša EBEL) v prihodnji sezoni.

Jeseničani, kateri so s svojo najboljšo postavo letos, sicer precej uspešno, do sedaj nastopali zgolj v višjih tekmovanjih AHL, Kontinentalnim pokalu IIHFa, ter seveda v DP v boju za državno krono. Ob vseh ostalih letošnjih ambicijah po doseganju najvišjih mest, tokrat pa primarno v želji po izločitvi še naših članov iz tekmovanja, bodo v soboto nastopili z vsemi svojimi razpoložljivimi silami.

Namera Jeseničanov, da vključi svoje najboljše igralce, kateri so poleg nekaterih reprezentantov okrepljeni tudi s številnimi tujimi hokejisti, kaže na visoko spoštovanje naše ekipe, hkrati pa jasno zastavljen cilj po napredovanju, kar pa našim mladcem s tem omogoča dokazovanje in pridobivanje izkušenj na precej visokem nivoju.

Zato vas v soboto ob 19.00 vabimo na ogled omenjenega dvoboja, ter domačim junakom stojmo ob strani v nepozabnem boju s tradicionalno zelo renomiranim tekmecem!

 

NAPOLNIMO DVORANO in omogočimo našim pravo podporo s tribune!