Hokejski spektakel v Zalogu

V torek 10.10. se v zaloški dvorani obeta pravi hokejski spektakel. V okviru 5. kroga DP Slovenije, se bosta pomerili domača Slavija junior in pa nasprotnik gostujoča ekipa RST Pellet Celje.

Celjani, kateri so se letos odločili nastopiti stopničko višje in sicer nastopajo v mednarodni AHL ligi, za katero so se ustrezno tudi igralsko okrepili. Tako bomo v torek v Zalogu lahko spremljali igralce slovenske reprezentance(Jenko, Kalan, Sotlar, Čepon) ter tudi igralce, kateri so še v prejšnji sezoni zastopali barve našega kluba(Pečnik, Kuret, Hebar, Sečen).

V svoji krstni sezoni v AHL so ob nekoliko skromnejšem začetku, v zadnjem času precej dvignili krivuljo, saj jim je v zadnjih dveh tekmah uspelo precej dvigniti nivo igre, ter posledično v zmagovitem ritmu prihajajo v Zalog.

Tekma je rezultatsko pomembna za obe ekipi, saj se borita za uvrstitev med najboljše tri ekipe, katere se poleg že uvrščene SŽ Olimpije, borijo za končnico DP. Naši so trenutno na 3.mestu in bi se ob morebitnem rezultatskem uspehu, zavihteli celo na 2.mesto.

Zato vas v torek ob 19.15 vabimo na ogled omenjenega dvoboja, ter domačim junakom stojmo ob strani v boju z renomiranim tekmecem!

 

NAPOLNIMO DVORANO in omogočimo našim pravo podporo s tribune!