Play off time!

Z včerajšnjo zadnjo tekmo rednega dela za v tekmovanju IHL selekcijo U15, smo tako dobili vse pare naših ekip v končnici tekmovanj 2022/23.

Člani

Naša Članska ekipa je po rednem delu IHL, kjer je vsaka ekipa z vsako odigrala po dve tekmi, dosegla končno 4.mesto, kjer je v zaključku tekmovanja bila tudi v kombinacijah celo za višja mesta, tako da se bo v četrtfinalu končnice pomerila s peto uvrščeno ekipo Acroni Jesenice.  Jeseničani so redni del zaključili s štirimi zaporednimi zmagami, zato lahko pričakujemo srdit boj seriji “best of 5“, kar pomeni serija na tri zmage.

Prva tekma četrtfinala proti Acroni Jesenicam se bo tako igrala v Zalogu in sicer to soboto ob 19 uri!

U19

Mladinci so redni del zaključili s 27 točkami, kar jih uvršča na končno 6.mesto. V četrtfinalu jih sedaj čaka težak nasprotnik, hrvaška ekipa Team Croatia, katera je v treh tekmah našim predstavljala vedno previsoko oviro, saj nam proti edini ekipi ni uspelo osvojiti niti točke. Z ekipo, v kateri nastopa tudi precej Hrvaških reprezentantov do 20 leta, se bodo najprej pomerili v četrtek v Zagrebu, nato pa že v nedeljo sledi povratna tekma, ob 17:00 v Zalogu. 

U17

Kadeti so se po prvem delu tekmovanja, skozi šivankino uho uvrstili v skupino štirih najboljših ekip tekmovanja, kjer so ob dobrih in izenačenih tekmah nato osvojili drugo mesto. Zato jih v današnjem prvem četrtfinalnem obračunu(v Zalogu ob 17:45) čaka ekipa Ledx Celja, ki je bila v drugi skupini uvrščena na 3.mesto. Povratna tekma sledi v soboto, v Celju.

U15

Selekcija Dečkov je kot zadnja zaključila z rednim delom tekmovanja, kjer si je z včerajšnjo zmago na Jeseničani, priborila končno 6.mesto, ter se s tem izognili pred kolu končnice ta teden. Ta uvrstitev jim v četrtfinalu prinaša ravno Jeseničane, kateri so bili uvrščeni na 3.mesto in bili v prvi medsebojni tekmi na Jesenicah, od naših uspešnejši z rezultatom 7:5.

Dečki bodo tako zaradi pred kola končnice, svojo prvo tekmo četrtfinala odigrali šele v nedeljo 24.2., na Jesenicah.

U13

Mlajši dečki, kateri so redni del zaključili z zmago, so na koncu osvojili 10.mesto po rednem delu in so si v uvodni seriji končnice, za uvrstitev v četrtfinale, priborili ekipo Acroni Jesenic, kateri so bili na lestvici uvrščeni na 7.mesto. 

Naši fantje bodo tako prvo tekmo odigrali že danes, in sicer že ob 15:30 na Jesenicah. Povratna tekma sledi v soboto v domači zaloški dvorani.