Igralci Slavije junior v reprezentancah Slovenije

V prihodnjem tednu, bo pri starejši selekcijah krajši tekmovalni premor, saj bodo potekale akcije vseh reprezentanc, kjer pa bodo ponovno sodelovali tudi igralci Slavije junior

Reprezentanca U20

Kandidati za reprezentanco U20 , so se ta teden zbrali na Bledu, kjer bodo opravili še zadnje dejanje pred nastopom na  Svetovnem prvenstvu IA Divizije, katero bo potekalo decembra na Norveškem, kjer bodo poleg naših nastopile še reprezentance Danske, Norveške, Madžarske, Latvije in Francije.

Mladi reprezentantje se bodo po 3 dnevnih pripravah preselili na Jesenice, kjer bo Slovenija gostila turnir štirih reprezentanc in sicer Francije, Madžarske, Italije.  Med kandidati za nastop, je tudi šest članov kateri nastopajo za našo člansko ekipo in sicer Tay Petronijevič Lepša, Tian Hebar, Urban Podrekar, ter vratarja Luka Kolin in Lan Kavčič.

 

Reprezentanca U18

Reprezentantje se bodo na svojem 1. zboru letos zbrali prav tako na Bledu, kjer bodo od ponedeljka 7.11. pa do srede 9.11. opravili 3-dnevni camp, nato pa se odpravijo na mednarodni turnir 4-nation Cup, kateri bo tokrat potekal v avstrijskem Ferlachu. Poleg domače reprezentance bodo nastopile še reprezentance Madžarske, Italije, ter naši mladi Risi.  Na zbor je vabljenih tudi pet igralcev Slavije junior in sicer vratarja Jon Dukarič in Mark Babnik, napadalec Žan Špari Leben, ter branilca Maj Turšič Sečkar ter Miran Janežič.

 

Reprezentanca U16

Med igralci vabljeni za decembrski zbor sta tokrat ob vratarju Leu Bulcu, tudi napadalec Jaka Predalič, ter branilec Maj Juhart. Reprezentanca bo svoj del opravila v Kranju in se nato opravila na turnir v madžarski Gyor, kjer se bodo pomerili z vrstniki Italije, Avstrije in gostiteljice Madžarske.