V soboto pričetek tekmovanj za Člansko ekipo

Z domačo tekmo proti Triglavu iz Kranja v DP, se v soboto ob 19 uri pričenjajo vsa tekmovanja naše članske ekipe, katera je pred letošno sezono doživela kar nekaj sprememb.

Člani bodo letos nastopali kar na treh frontah in sicer v DP, mednarodnem tekmovanju IHL, kjer nastopa 9 ekip Hrvaške(Sisak in Team Zagreb), Srbije(Crvena Zvezda in Novi Sad) ter Slovenije(HD Jesenice Mladi, HDK Maribor, HK Triglav, HK LedX Celje in Slavija junior), ter Pokalu Slovenije.

Lani so naši člani s svojimi nastopi pogosto razveseljevali domače zaloško občinstvo, letos pa je ekipa doživela kar nekaj sprememb. Ekipa, katera je v primerjavi z lansko sezono precej pomlajena, je po besedah glavnega trenerja Gorazda Reklja pridobila na svežini, želji po napredovanju, predvsem pa se je v zelo kratkem času uspela medsebojno povezati, kar bo ključni dejavnik v težkih trenutkih sezone. 

Reklju se je v trenerskem štabu letos pridružil Jaka Avgustinčič, kateri se vrača po nekajletnem delovanju v tujini, ter Gregor Sobočan, kateri bo skozi prihajajočo sezono deloval kot trener za specialno fizično pripravo igralcev.  Z vratarji bo letos deloval Luka Sotlar, kateri deluje tudi v mladinskem pogonu.

Ekipo je pred pričetkom te sezone zapustilo precej dolgoletnih članov(Gorše, Lapornik, Bernard, Pavlič…), kar se bo sigurno poznalo pri izkušenosti ekipe, vendar smo v sodelovanju z HK SŽ Olimpijo ponudili možnost vključevanja in dokazovanja tudi mlajšim igralcem iz Tivolija, kateri v predtekmovalnem obdobju več kot zanesljivo opravičujejo to zaupanje.

Prvi test našo ekipo čaka tako to soboto, ko bo okviru DP, v Zalogu, ob 19.00, ponovno prekrižala z 2.uvrščeno ekipo lanskega DP, ter zmagovalci mednarodne IHL.