Selekcija U13 na Rising Stars turnirju v Novem Sadu osvojila odlično 3. mesto

Za hokejisti selekcije U13 je še en uspešen mednarodni hokejski turnir. Med 26. in 27. marcem so namreč ponosno in uspešno zastopali barve Slavije Jr. na U13 Tradicionalnem mednarodnem turnirju Rising Stars v Novem Sadu, katerega se ga je udeležilo 8 ekip iz Slovenije, Hrvaške in Srbije.

Naši mladi hokejisti so v prvem, sobotnem delu turnirja odigrali 3 tekme, in sicer proti ekipam Mladosti, Crvene zvezde in Vojvodine. Hokejisti Slavije Jr. so pokazali odlično igro in borbenost, vse tri tekme proslavili z zmago in se zasluženo uvrstili v polfinale turnirja.

V nedeljo so se v polfinalu pomerili proti domačinom, NS Stars. Sreča je bila tokrat na drugi strani, kjer so si domačini v težki in napeti tekmi priborili zmago in se uvrstili v finale, naše pa je čakala nato tekma za 3. mesto proti Vojvodini. Tudi ta obračun ponovno ni bil enostaven, a so naši znova na koncu stisnili zobe, pokazali odlično igro, premagali nasprotnika in se na koncu uvrstili na izjemno 3. mesto.

Iz Novega Sada so se hokejisti U13 tako vrnili bogatejši za pomembno mednarodno izkušnjo in pripravljeni na nove izzive.

Bravo, ekipa!