Polfinale IHL je naš! Prvi obračun že v torek


Članska ekipa Slavije Jr. je na peti, odločilni tekmi četrtfinala IHL proti zagrebškemu klubu Mladost dvignila domače občinstvo na noge. Ob podpori s tribun so kar 8-krat zatresli mrežico Zagrebčanov in se tako z visoko zmago 8:1 uvrstili v polfinale IHL. Visoka zmaga je še ena potrditev, da so domačini, po drugem delu vodilni v skupini A, zares v vrhunski formi in da ne popuščajo niti v najbolj napetih trenutkih. 
V polfinalu tudi naši Mladinci U19!

Prva polfinalna tekma jih čaka že v torek, 15. 3., ob 19. uri, ko se bodo v domači dvorani v Zalogu pomerili proti znameniti beograjski Crveni zvezdi, kateri so bili v sezoni 2018/19 celo zmagovalci tega tekmovanja.

Verjetno ni treba posebej poudarjati, da je podpora domačih navijačev še kako dobrodošla! V zameno za glasno podporo hokejisti Slavije Jr. obljubljajo še eno vrhunsko tekmo. Ste zraven?

So se pa v polfinale uvrstili tudi naši Mladinci U19, kateri so v četrtfinalu, s skupnim izzidom 2:1 izločili vrstnike Celja. V polfinalu, kjer se igra na tri zmage, so jih pred tem že čakali Jeseničani, kamor so se uvrstili neposredno. V nedeljo sta tekmeca že odigrala prvo tekmo, kjer so naši uspeli presenetiti gostitelje in po težkem boju slavili s 2:1.

Naslednja, 2. tekma bo v četrtek 17.3. ob 18.00 v  Zalogu!