V Zalogu se obeta zgodovinski hokejski obračun

Nekaj je gotovo: v velikem finalu hokejskega državnega prvenstva letos ne bo tradicionalnega spopada med zelenimi in rdečimi. Prav kmalu pa bo znano, ali bomo v finalu spremljali dvoboj ljubljanskih ekip!

Po tem, ko so si hokejisti SŽ Olimpije z visoko zmago nad ekipo Sij Acroni Jesenice priborili vstopnico za finale državnega prvenstva, že nestrpno čakajo nasprotnika. Bo letošnji finale ponovno dvoboj mestnih tekmecev?

Odločilna in že težko pričakovana polfinalna tekma državnega prvenstva se bo po vseh zapletih odvila v sredo, 23. 2. 2022, ob 19h v Zalogu. Naši hokejisti  iz Zaloga, ki so v velikem finalu DP Slovenije doslej nastopili štirikrat, vendar nikoli kot Juniorji, tokratno tekmo označujejo za ‘zgodovinski dogodek’ in napovedujejo pravi spektakel. Ne le, da so naši igralci dobro pripravljeni in polni zagona, saj so trenutno vodilna ekipa mednarodne IHL lige – računajo tudi na prednost domačega terena in podpore navijačev s tribun. Kranjski Orli pa zmage zagotovo ne bodo predali, saj gre za zelo kakovostno in izkušeno ekipo, katera je najmočnejša v ključnih trenutkih, sicer aktualni prvaki lanske IHL lige, zato lahko računamo na odločen spopad, ki si ga velja ogledati.

Da bi na športnem dogodku uživali ob podpori čim več navijačev,  v klubu sporočamo, da bo vstop prost. Poskrbljeno pa bo tudi za mlade navijače!