Člani v polfinalu DP!!!

Člani so si po negotovi četrtfinalni seriji proti HK Celju, v dveh tekmah že zagotovili nastop v polfinalu DP.

Prvo tekmo, z rezultatom 4:3, so naši dobili že v soboto, ko dobro začeli, povedli celo z 2:0, vendar so disciplinirani, potrpežljivi in nepredvidljivi Celjani v 46.minuti izenačili, v 51.minuti, pa celo povedli. Vendar je našim, v zadnjih 5.minutah uspel preobrat, kjer so z precej bolj agresivno in odločno igro, le spravili na kolena svojega nasprotnika.

V drugi, povratni tekmi omenjenih nasprotnikov, je bilo pričakovati precej bolj odprto in napadalno igro domačinov, kar pa se v uvodnem delu tekme ni zgodilo. Kljub temu, da so naši nekoliko več napadali, so domači ob igralcu manj uspeli povesti za minimalno vodstvo po prvi tretjini. Drugi del je popolnoma pripadel našim, kateri so z bolj odločno igro tekmeca spravili v njegovo obrambno tretjino, ter z enostavnimi in in hitrimi akcijami preobrnili rezultat v svojo korist. V  zadnji tretjini so naši v 49.minuti uspeli povesti z dvema zadetkoma, vendar so se gostitelji v hitrem protinapadu uspeli približati le na zadetek. V razburljivi končnici je našim, tudi ob igri brez vratarja v zadnjih trenutkih tekme Celjanov, le uspelo zadržati vse napade in potrditi drugo zmago, ter s tem uvrstitev v polfinale!

V polfinalu, kateri se prične naslednji teden, torej za vstopnico v veliki finale DP, se bodo naši pomerili s starimi znanci, ekipo kranjskega Triglava.