3. poletni hokejski tabor v Zambratiji

V pričetku letošnjega poletja, oziroma ob pričetku letošnjih poletnih šolskih počitnic, HK Slavija junior ponovno načrtuje izvedbo počitniško/hokejskega tabora na morju, ki bo potekal od 25.6. do 2.7.2022.

Tabor je namenjen otrokom letnika 2011 in mlajšim, na voljo pa je 30 prostih mest.

V tem obdobju poleg naših otrok,  v Zambratiji, v hrvaški Istri, gostujejo tudi kolonija ZPM, Košarkarski klub Slovan, ter skupina mažoretk. Skupaj z njimi bo potekalo sodelovanje  pri številnih delavnicah (lov za zakladom, kino večer, “zmenkarije”, razne ustvarjalne delavnice, olimpijske igre ipd..)

Športni del: Treningi bi potekali 2x dnevno (jutranji in popoldanski del), kateri naj bi bili sestavljeni iz vsebin “stickhandlinga”, vadbe osnovne motorike, različnih športnih iger, ter številnih elementarnih igric, z veliko mero zabavnih aktivnosti v morju.

Prehrana: Za otroke je poskrbljeno s tremi obroki dnevno + dopoldanska in popoldanska malica, ob neomejeni količina sadja.

Poletni tabor je namenjen otrokom, z željo navajanja na samostojnost, ter medsebojnega povezovanja, sklepanja novih poznanstev in predvsem novih zabavnih in sproščenih doživetij.

ostale informacije: uhaler@gmail.com (031/204-195)