2. poletni tabor v Zambratiji

Pretekli teden so se otroci najmlajših selekcij Slavije Junior udeležili 2. poletnega hokejskega tabora, kateri je ponovno potekal v Zambratiji.

Otroci so se na taboru spoznavali z osnovami »stickhandlinga«, poudarek pa je bil seveda na druženju, čofotanju v morju, sladkanju s sladoledom, potovanju v Umag z vlakcem, iskanju skritega zaklada, skakanju s pomola, udejstvovanju v različnih športih (košarka, nogomet, odbojka v vodi, namizni tenis, supanje,…), skratka vsem, kar “morski” tabor zahteva.

Dneve so pričenjali zgodaj z jutranjim treningom, preko dneva pa so imeli različne športne aktivnosti, večere pa so po navadi zaključevali z raznimi družabnimi aktivnostmi, s plesom, nočnim kopanjem, pohodom ali kino večerom in pravljicami za lahko noč.

Tabor je ponovno upravičil svoj namen, saj so otroci ob zabavnem in sproščenem vzdušju, poleg hokejskih in ostalih športnih vsebin, predvsem spoznavali in osvajali klubske vrednote: poštenost, strpnost, samostojnost, sprejemanje drugih…

Tabor je tudi tokrat minil brez zapletov, kljub nekaterim manjšim poškodbam, ki pa so bile sanirane s strani medicinske službe doma v Zambratiji. Komaj čakamo, da se zopet vidimo na tretjem hokejskem taboru Slavije Junior, naslednje leto.