Zaključek “turbolentne”Covid sezone

S sklepnimi treningi prihajajoči vikend, se zaključuje tekmovalna sezona 2020/21, katero je predvsem zaznamovala Covid pandemija, ter odpoved večine tekmovanj za mlajše selekcije.

Vseeno pa je HZS uspelo izvesti, sicer ne kot je bilo načrtovano, tekmovanja za mladince U19, ter precej skrajšano kadetsko U17 prvenstvo. Na žalost pa je zaradi ustreznih ukrepov bilo potrebno dokončno odpovedati vsa tekmovanja za dečke in mlajše dečke, prikrajšani pa so bili tudi naši najmlajši, saj jim situacija ni dopuščala odigrati niti enega turnirja v okviru HZS.

Zaradi dolge odsotnosti od skupinskih treningov, bodo mlajše selekcije s svojim programom nadaljevale nemoteno naprej in sicer v obliki suhih treningov, kjer bodo trenerji v prvem delu dali poudarek na športnih igrah, kasneje pa za razvoj in izboljšanje vseh motoričnih sposobnosti.

Treningi bodo potekali na že ustaljenih lokacijah in sicer okolici zaloške dvorane, telovadnici OŠ Zalog, dvorani ŠD Polje, stadionih OŠ Kašel ali OŠ Polje, ter seveda okoliških hribih.