2. poletni hokejski tabor v Zambratiji

V pričetku letošnjega poletja, oziroma ob pričetku letošnjih poletnih šolskih počitnic, HK Slavija junior ponovno načrtuje izvedbo hokejskega tabora na morju, ki bo potekal od 27.6. do 4.7.2021.

Tabor je namenjen otrokom letnika 2010 in mlajšim, na voljo pa je 30 prostih mest.

V tem obdobju poleg naših otrok,  v Zambratiji, v hrvaški Istri, gostujejo tudi kolonija ZPM, Košarkarski klub Slovan, ter skupina mažoretk. Skupaj z njimi bo potekalo sodelovanje  pri številnih delavnicah (lov za zakladom, kino večer, “zmenkarije”, razne ustvarjalne delavnice, olimpijske igre ipd..)

Športni del: Treningi bi potekali 2x dnevno (jutranji in popoldanski del), kateri naj bi bili sestavljeni iz vsebin “stickhandlinga”, vadbe osnovne motorike, različnih športnih iger, ter številnih elementarnih igric, z veliko mero zabavnih aktivnosti v morju.

Prehrana: Za otroke je poskrbljeno s tremi obroki dnevno + dopoldanska in popoldanska malica, ob neomejeni količina sadja.

Poletni tabor je namenjen otrokom, z željo navajanja na samostojnost, ter medsebojnega povezovanja, sklepanja novih poznanstev in predvsem novih zabavnih in sproščenih doživetij.

ostale informacije: uhaler@gmail.com (031/204-195)