Zdravje na prvem mestu!

Dragi igralci in spoštovani starši!

Pišemo vam z  vedenjem in upanjem,  da bomo skupaj  premagali situacijo, ki nas je prizadela in začasno  popolnoma spremenila naša življenja.

Med premorom, ki traja že deseti dan, vsi naši igralci prosti čas preživljajo v ožjem družinskem krogu, kot je v skladu z navodili RS , seveda pa si vsi skupaj želimo čimprejšnjega povratka na led oziroma skupinskih treningov, saj si česa takšnega nismo predstavljali niti v sanjah, toda v tem trenutku je zdravje na prvem mestu. Na žalost se je to zgodilo ravno v času, ko naj bi večina naših selekcij nastopala v delu sezone(čas končnice in mednarodnih turnirjev…), katerega igralec z nestrpnostjo pričakuje in se nanj pridno pripravlja skozi celotno sezono, ter na koncu pokaže vse svoje znanje. Vendar na žalost na to nimamo nikakršnega vpliva, predvsem, ko gre za nekaj tako nevarnega, kot je trenutni virus,  in se potem tudi sami lažje sprijaznimo, da ne moremo početi tistega, kar imamo najraje.

Trenutno v klubu poteka usklajevanje dela med trenerji, kjer na podlagi analiz nepričakovano končane sezone, iščejo rešitve o načinih deljenja informacij in nalog igralcem ter strokovno nadgrajevanje in izpopolnjevanje. Vse to ob upoštevanju dveh vodil “Prvo vodilo – ostanimo zdravi. Drugo vodilo – vedno upoštevaj prvo vodilo.”

zato vas prosim, igralci in starši, da skupaj storimo, kar trenutno lahko.

 

Hk Slavija Junior