Poletni hokejski kamp Slavije junior

HK Slavija junior pripravlja, hokejsko obarvani poletni kamp, ki bo potekal od 27.6.2020 do 4.7.2020, ob morju v Zambratiji na Hrvaškem. Zato bo v petek, 24.1. ob 16 uri v Zalogu, potekala predstavitev staršem otrok letnika 2010 in mlajšim.

Omenjeni kamp je v prvi fazi namenjen igralcem letnika 2010 in mlajšim, kjer imamo, zaradi omejenih kapacitet, možnost udeležbe zgolj 18 igralcev.

V tem terminu, bo v Zambratiji prav tako gostovala tudi kolonija ZPM, s katerimi bomo sodelovali tudi pri pripravi raznih delavnic in iger (lov za zakladom, kino večer, zmenkarije, razne ustvarjalne delavnice, olimpijske igre ipd..)

Športni del: Treningi bi potekali 2x dnevno (dopoldanski in popoldanski del), katerih vsebina bi bila poudarek na tehniki vodenja ploščka/žogice(stickhandling), koordinacije in hitrosti, razne igre z žogo, štafetne igre…

Prehrana: Za otroke je poskrbljeno s 3 obroki dnevno + dopoldanska in popoldanska malica, neomejena količina sadja

Prevoz: Avtobusni prevoz izpred Fužinskega gradu 27.6.2020, prihod 4.7.2020.

Cena kampa je 300 eur/na otroka

Kamp je namenjen medsebojni interakciji otrok, spoznavanju in sklepanju novih poznanstev, spodbujanju samostojnosti, predvsem pa zabavi in sprostitvi ob ustrezno izpeljanem programu suhih treningov, kjer bo zahtevana določena stopnja discipline, predvsem zaradi zagotavljanja ustrezne varnosti.

Omenjeni kamp služi tudi kot navajanje otrok na kasnejše odhode na jesenske ledene priprave v skladu s programom HK Slavija Junior.