V torek v Zalogu gostuje SŽ Olimpija

Članska hokejska sezona je že v polnem teku in članska ekipa HK Slavija Junior se vneto pripravlja na novo tekmo Državnega prvenstva, kjer bo tokrat gostovala ekipa SŽ Olimpije.

Za člansko zasedbo sta dva naporna vikenda, saj so hokejisti najprej gostovali v Novem Sadu pri tamkajšnji HK Vojvodini, pretekli vikend pa še v Beogradu proti SHKL Crveni Zvezdi. Naši oklepniki so proti obema tekmecema odigrali dve tekmi in z veseljem poročamo, da so zabeležili 4 pomembne zmage. Trenutno se članska ekipa HK Slavija Junior sama nahaja na vrhu mednarodne lige IHL, kjer so naši hokejsti na šestih tekmah zabeležili pet zmag v rednem delu ter dodali še eno zmago po izvajanju kazenskih strelov.  

Toda urnik hokejskih tekem članske selekcije je neusmiljen in tako bomo že v torek, 8.10. ob 18:00 gostili mestne tekmece HK SŽ Olimpijo, letošnje Pokalne prvake, ter tudi aktualne Državne prvake in zmagovalce AHL lige. Tekma, ki bo štela za točke Državnega prvenstva, bo pravi test “vzdržljivosti” za obe ekipi, saj tudi hokejisti Olimpije prihajajo na tekmo iz gostovanja na Predalrberškem, kjer so pretekli vikend odigrali dve tekmi v mednarodni ligi AHL.  Naj spomnimo, da bomo v dresu SŽ Olimpije tako lahko ponovno spremljali predstavo kar sedmih naših fantov, kateri so svojo hokejsko pot začeli v Zaloški dvorani(Gorše, Zorko, Orehek, Simšič, Kujavec, Bernard in Bohinc)

Vabimo vas, da oklepnike HK Slavije Junior podpremo v čimvečjem številu in jim pripravimo pravo navijaško vzdušje.

Vstopnice bodo na voljo 1 uro pred pričetkom tekme na blagajni zaloške dvorane. Cena vstopnice za odraslo osebo je 5 EUR ter 3 EUR za študente in dijake. Vsi igralci HK Slavija Junior imajo vstop prost.

Vljudno vabljeni!