Vpis novih članov

Vpisujemo nove člane!

Hk Slavija Junior obvešča vse zainteresirane, da vpisujemo nove člane, ki se lahko v tekoči sezoni pridružijo naši šoli hokeja. Vpis poteka čez celo leto, tudi v času suhih treningov. K vpisu vabimo vse otroke stare od 4 do 10 leta.

Naši treningi bodo najprej predvsem zabava in užitek, hkrati pa se bomo učili osnov drsanja in se pripravljali na prva razburljiva tekmovanja. Treningi bodo potekali do trikrat na teden v dvorani v Zalogu.

Slavija Junior se predstavi

Vas zanima, kako v praksi potekajo treningi?
Oglejte si predstavitveni video in začutite, kako je biti del družine Slavija Junior.

Bi se nam pridružili?

Kaj vse moram vedeti

Kako vemo, da nam bo program ustrezal?

Vaši otroci se bodo učili osnov hokeja na ledu pod vodstvom priznanih hokejskih trenerjev, ki so pripravili zanimiv, strokovno voden in otrokom prijazen program. Prvi mesec so treningi novih članov brezplačni, da lahko pred svojo odločitvijo brez obveznosti ocenite naš program.

Kaj potrebujemo za trening?

Vse, kar potrebuje vaš otrok za pričetek treningov, so drsalke, čelada (lahko kolesarska ali smučarska), topla oblačila in rokavice ter palica. Če vam karkoli od tega manjka, nas pokličite, saj je v klubu nekaj opreme vedno na voljo – informacije vam posreduje Dominik Prodan (040/804-758).

Kdaj so treningi?

Treningi hokej šole bodo potekali v popoldanskem času (praviloma po 15. uri). Tedenski urniki bodo objavljeni v dvorani in na spletni strani kluba.

Prijavni obrazec

S klikom na spodnji gumb si lahko prenesete prijavnico.

Izpolnjeno pristopno izjavo prinesite s seboj ob vpisu. Vpis novih članov poteka v času treningov hokej šole tudi v obdobju suhih treningov!

Za vse dodatne informacije v zvezi z vpisom sta vam na voljo g. Uroš Haler (031/204-195; u.haler@gmail.com) in g. Jaka Adlešič (031/731-048; jaka.adlesic@hk-slavijajr.si)

Vaša vprašanja pa lahko pošljete tudi na elektronski naslov info@hk-slavijajr.si.