Trenerji

Jaka Adlešič (vodja programa, glavni trener selekcij U19 in U17)

Z odliko zaključil študij na Fakulteti za šport, smer športno treniranje in ima opravljeno najvišjo trenersko licenco (2. stopnja) HZS, katero na ustreznih seminarjih redno potrjuje. Kot igralec je pridobival izkušnje v različnih slovenskih klubih (Slavija, Olimpija, Maribor). Kot trener je deloval v naslednjih klubih(HK Slavija, KHL Medveščak Zagreb).

Sodeloval je na dveh IIHF razvojnih campih za trenerje v Izmirju(Turčija) in Vierumäkieu (Finska), kjer je pridobival dragocene mednarodne izkušnje in znanje, poleg tega pa je sodeloval pri pripravi in izvedbi mednarodnih mini campov Mariana Gaborika v Trenčinu.

V letih 2009-2012 je deloval kot glavni trener selekcije Slovenije letnika 1998 v nacionalnem programu spremljanja igralcev s strani HZS.

Leta 2013 je prevzel vlogo glavnega trenerja reprezentanc Slovenije U15 in U16, katero je opravljal tri leta, nato pas se je priključil reprezentanci U18, kjer je najprej deloval kot pomočnik trenerja, v sezoni 2018/19 pa reprezentanco U18 prevzel kot glavni trener.

V klubu deluje kot vodja razvojnega programa HK Slavija junior, ter kot glavni trener selekcij U19 in U17.

Gorazd Rekelj (glavni trener Člani)

Uspešno zaključil študij na Fakulteti za šport, smer športno treniranje. Prav tako ima opravljeno licenco Trenerja hokeja na ledu pri HZS. Opravljeno pripravništvo z uspešno zaključenim strokovnim izpitom leta 2006. Vse to je nadgradil z Olimpijsko trenersko licenco leta 2011. Leta 2012 pridobil Mentorski naziv pri Ministrstvu za šolstvo in šport. Sodeloval na številnih mednarodnih izobraževalnih simpozijih. Redno deluje kot predavatelj na trenerskih seminarjih, ter kot inštruktor na razvojnih campih v organizaciji IIHFa.

Kot trener je deloval pri delu z najmlajšimi, in sicer pri Mk Bledu ter Hk Slavija. Kot vodja panožne šole je deloval pri klubih Hk Jesenice in HDD Bled, ter kasneje kot glavni trener članske ekipe HDD Jesenice.

Od leta 2003 pa do danes je redno deloval v Slovenskih hokejskih reprezentancah, kjer je deloval kot pomočnik trenerja v selekcijah Članov, U20 ter U18, deloval pa tudi kot glavni trener članske ženske reprezentance, reprezentance U20 v letih od 2016-2018. Trenutno deluje kot pomočnik trenerja pri naši članski hokejski reprezentanci.

V klubu že drugo leto deluje kot glavni trener članske ekipe.

Robert Pesjak (glavni trener U15 in U13)

Je diplomant Fakultete za šport, smer športno treniranje. Kot igralec je igral za vse mlade selekcije Hk Jesenice in drugo člansko ekipo Hit Kranjska Gora. Po končani gimnaziji se je zaradi študija na Fakulteti za šport preselil v Ljubljano in igral za člansko ekipo pri Hk Slaviji. Vzporedno s hokejem se je ukvarja tudi z judom. Od leta 2011 ima tudi opravljeno licenco Trenerja hokeja na ledu pri HZS Slovenije, katero na ustreznih seminarjih redno potrjuje, leta 2020 pa je pridobil naziv najvišje usposobljenosti v Sloveniji(2.stopnja).

2010 sodeloval pri pripravi in organizaciji mednarodnih mini campov Mariana Gaborika v Trenčinu.
V okviru nacionalnega programa spremljanja hokejistov s strani HZS je bil zadolžen za letnik 2001, nato pa leta 2016 prevzel vlogo glavnega trenerja slovenskih reprezentanc U15 in U16.

V klubu deluje kot glavni trener selekcij U15 in U13, ter kot specializirani trener za tehniko drsanja.

Uroš Haler (vodja programa U12 in mlajši)

Hokej je začel trenirati s petimi leti pri HK Slavija, kjer je nastopal tudi za člansko moštvo. Kot pomočnik trenerja mlajših selekcij deluje že od leta 2011, ko je tudi opravil licenco za Trenerja hokeja na ledu pri HZS. Leta 2020 je pridobil tudi najvišjo stopnjo hokejske usposobljenosti(2.stopnja) v Sloveniji.

Sodeloval je tudi kot trener na mednarodnih campih Marjana Gaborika na Slovaškem v Trenčinu, ter se 2017 udeležil tudi mednarodnega izobraževanja trenerjev v okviru Rookie cup, ki je potekalo v madžarskem Szekesfehervarju.

V klubu je zadolžen za program igralcev selekcij U12.

Klemen Baumkircher (glavni trener U8)

Hokej je začel trenirati pri HK Slaviji, za katero je nastopal tako v mlajših kategorijah, kot tudi za člansko ekipo.

Po končani igralski karieri je leta 2013 opravil licenco Trenerja hokeja na ledu pri HZS, katero na ustreznih seminarjih redno potrjuje.  Poleg seminarja HZS se je leta 2016 udeležil tudi seminarja na Madžarskem pod okriljem Rookie Cup-a, kjer so predavali priznani predavatelji/trenerji iz Finske.

V klubu skrbi za selekcijo U8 in je občasno pomočnik na višjih selekcijah.

Andraž Čampa (trener U6)

Hokej je začel igrati pri 6 letih pri HK Slavija. Kot član mlajših kategorij je obiskoval mednarodne hokejske kampe (Powerskating,stick-handling…). Bil je občasni član mladinske državne reprezentance do18 in 20 let. V sezoni 2007/2008 je prvič zaigral za člane HK Slavija. S članskim moštvom je nastopal v mednarodnem in državnem prvenstvu. Od svojega 16 leta je aktiven tudi kot trener mlajših selekcij. V letu 2011 je tudi uspešno opravil licenco za trenerja hokeja na ledu pri HZS.

Trenutno je še vedno aktiven kot igralec v članskem moštvu Hk Slavije Junior, v klubu pa deluje kot glavni trener selekcije U6 in občasni pomočnik ostalim trenerjem.

Eva Dukarič (Hokejska šola)

Eva je absolvent na Fakulteti za šport, smer kineziologija. Kot igralka nastopa za HK Olimpijo v državnem prvenstvu in mednarodni ligi EWHL. Od leta 2013 pa je tudi članica ženske članske hokejske reprezentace Slovenije.

V klubu deluje kot trenerka mlajših selekcij od leta 2018.

Tadej Cvenk ( glavni trener U10)

Tadej je uspešno zaključil študij na Fakulteti za šport, smer športna vzgoja, od leta 2011 ima opravljeno tudi trenersko licenco pri HZS, kjer je leta 2020 pridobil tudi 2. stopnjo usposobljenosti(najvišja stopnja). Kot igralec je izkušnje pridobival pri HK Slaviji in L.E.C (Leipziger eissport club) v Nemčiji.

S svojim trenerskim delom je pričel pri mlajših selekcijah HK Slavija junior, nato pa ga je pot zanesla v nemški Leipzig, kjer je kot trener in pomočnik trenerja pri L.E.C sodeloval v vseh selekcijah vključno s člani 2b. Kasneje ga je pot zanesla še v finsko Jyvaskylo, kjer je pri JYP deloval kot pomočnik trenerja selekciji U12. Po vrnitvi v Slovenijo je dobro sezono sodeloval s klubom HD Jesenice in kasneje po selitvi v Ljubljano ponovno zašel v prostore HK Slavija Jr.

V klubu deluje kot trener selekcije U10, deluje pa tudi kot pomočnik trenerja mlajših selekcij.

Luka Sotlar (trener vratarjev)

Luka je začel trenirati pri HK Olimpiji, kjer je nato pri 13 letih prestopil v HK Slavijo junior, kjer je nastopal za vse selekcije vključno s člansko, ko nato je leta 2020 zaključil svojo igralsko kariero in se posvetil treniranju mlajših vratarjev.

Luka je svoje trenerske izkušnje pridobival kot trener-inštruktor na specializiranih campih za vratarje, v klubu pa deluje predvsem kot trener mlajših vratarjev.