• CL
  • U20
  • U18
  • U16
  • U14
  • U12
Hidroinženiring  
Jub  
Mestna občina Ljubljana  Itak Sport  Hokejska Zveza Slovenije   Warrior

Trenerji

Jaka AdlešičJaka Adlešič
031 731 048
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Z odliko zaključil študij na Fakulteti za šport, smer športno treniranje in ima trenersko licenco (2. stopnja) HZS od leta 2003, katero na ustreznih seminarjih redno potrjuje. Kot profesionalni igralec je pridobival izkušnje v različnih slovenskih klubih (Slavija, Olimpija, Maribor). Kot trener je delal v naslednjih klubih:

 


- 2013 sodeloval na dveh IIHF Development campih za trenerje v Izmirju(Turčija) in Vierumäkieu (Finska), kjer je pridobival dragocene mednarodne izkušnje,
- 2010 sodeloval pri pripravi in izvedbi mednarodnih mini campov Mariana Gaborika v Trenčinu,
- 2009 glavni trener selekcije Slovenije letnika 1998 v nacionalnem programu spremljanja igralcev s strani HZS.
- 2007/08 glavni trener prvega moštva KHL Medveščak Zagreb, kjer je sodeloval tudi s trenerji mlajših selekcij pri pripravi in izvedbi programa


gorazd rekeljGorazd Rekelj

Uspešno zaključil študij na Fakulteti za šport, smer športno treniranje. Prav tako ima opravljeno licenco Trenerja hokeja na ledu pri HZS. Opravljeno pripravništvo z uspešno zaključenim strokovnim izpitom leta 2006. Vse to je nadgradil z Olimpijsko trenersko licenco leta 2011. Leta 2012 pridobil Mentorski naziv pri Ministrstvu za šolstvo in šport. Sodeloval na številnih mednarodnih izobraževalnih simpozijih.

Kot trener je deloval pri delu z najmlajšimi in sicer pri Mk Bledu ter Hk Slavija. Kot vodja panožne šole je deloval pri klubih Hk Jesenice in HDD Bled, ter kasneje kot glavni trener članske ekipe HDD Jesenice.

 


Robert PesjakRobert Pesjak
040 839 967
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Je diplomant Fakultete za šport, smer športno treniranje. Kot igralec je igral za vse mlade selekcije Hk Jesenice in drugo člansko ekipo Hit Kranjska Gora. Po končani gimnaziji se je zaradi študija na Fakulteti za šport preselil v Ljubljano, kjer še vedno igra za člansko ekipo pri Hk Slaviji. Vzporedno s hokejem se ukvarja tudi z judom, kjer je še vedno aktiven kot tekmovalec. Od leta 2011 ima tudi opravljeno licenco Trenerja hokeja na ledu pri HZS Slovenije, katero na ustreznih seminarjih redno potrjuje.


- 2010 sodeloval pri pripravi in organizaciji mednarodnih mini campov Mariana Gaborika v Trenčinu
- V okviru nacionalnega programa spremljanja hokejistov s strani HZS je zadolžen za letnik 2001.


Peter ŠkrabeljPeter Škrabelj (trener vratarjev)
040 546 554
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Peter je kot aktivni vratar nastopal za ljubljansko Olimpijo in kasneje za Acroni Jesenice v EBEL, preiskusil pa se je tudi v 2. češki ligi. Bil je tudi standarni član vseh naših mladinskih reprezentanc. V obdobju pred zaključkom igralske kariere je tudi redno zastopal barve Slovenije na SP v in-linu.
S treniranjem vratarjev se je začel ukvarjati leta 2009, ko je začel sodelovati z znano češko šolo vratarjev, Goalie Academy International, kjer je sodeloval s svetovno priznanim strokovnjakom, vodjo akademije, g. Romanom Višnakom. Peter že četrto leto sodeluje kot eden izmed trenerjev demonstratorjev na poletnem kampu na Češkem. 

V času nastopanja za ekipo HC Trutnov, je vzporedno vodil specialne treninge vratarjev za matični in tudi regijske klube.


KlemenKlemen Baumkircher
040 200 714
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Klemen je vso svojo kariero nastopal v mlajših selekcijah Hk Slavije Junior in kasneje nastopal tudi v članski ekipi Hk Slavije.

V letu 2013 je tudi uspešno opravil licenco trenerja hokeja na ledu pri HZS.
Uroš HalerUroš Haler
031 204 195
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Hokej je začel trenirati s petimi leti pri Hk Slavija, kjer je nastopal tudi za člansko moštvo. Kot pomočnik trenerja mlajših selekcij deluje od leta 2011. Istega leta je tudi opravil licenco za Trenerja hokeja na ledu pri HZS.


 


Nina LončarNina Lončar

Nina je študentka 3. letnika Fakultete za šport, smer športno treniranje. Hokej na ledu je začela trenirati pri osemnajstih letih pri HK Alfa. Po dveh sezonah so dekleta HK Alfa začele nastopati za HK Olimpija, kjer tekmujejo še danes.

Od leta 2008 je stalna članica ženske članske hokejske reprezentance Slovenije, ter se z ekipo redno udeležuje nastopov na Svetovnih prvenstev. Od leta 2013 pa redno sodeluje v različnih avstrijskih ligah (EWHL, DEBL).

Nina je tudi aktivna uspešna igralka tudi inline hokeja, kjer je bila leta 2014 tudi povabljena na Tenerife v Španijo, kjer je nastopala za tamkajšnjo inline ekipo .

Licenco za trenerja rolanja 2. stopnje in vaditelja drsanja je pridobila leta 2010 pri Zvezi drsalnih športov Slovenije, kjer je pridobivala tudi dragocene izkušnje učenja rolanja ter drsanja otrok in starejših.