Tadej Cvenk ( glavni trener U10)

Tadej je uspešno zaključil študij na Fakulteti za šport, smer športna vzgoja, od leta 2011 ima opravljeno tudi trenersko licenco pri HZS, kjer je leta 2020 pridobil tudi 2. stopnjo usposobljenosti(najvišja stopnja). Kot igralec je izkušnje pridobival pri HK Slaviji in L.E.C (Leipziger eissport club) v Nemčiji.

S svojim trenerskim delom je pričel pri mlajših selekcijah HK Slavija junior, nato pa ga je pot zanesla v nemški Leipzig, kjer je kot trener in pomočnik trenerja pri L.E.C sodeloval v vseh selekcijah vključno s člani 2b. Kasneje ga je pot zanesla še v finsko Jyvaskylo, kjer je pri JYP deloval kot pomočnik trenerja selekciji U12. Po vrnitvi v Slovenijo je dobro sezono sodeloval s klubom HD Jesenice in kasneje po selitvi v Ljubljano ponovno zašel v prostore HK Slavija Jr.

V klubu deluje kot trener selekcije U10, deluje pa tudi kot pomočnik trenerja mlajših selekcij.

ClientThe Car Rental Co
SkillsPhotography / Media Production
WebsiteGoodlayers.com

Project Title

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast of the Semantics, a large language ocean. A small river named Duden flows by their place and supplies it with the necessary regelialia. It is a paradisematic country, in which roasted parts of sentences fly into your mouth.