Nina Lončar (Hokejska šola)

Nina je študentka 3. letnika Fakultete za šport, smer športno treniranje. Ima uspešno opravljeno licenco Trenerja hokeja na ledu.

Hokej na ledu je začela trenirati pri osemnajstih letih pri HK Alfa. Po dveh sezonah so dekleta HK Alfa začele nastopati za HK Olimpija, kjer tekmujejo še danes.

Od leta 2008 je stalna članica ženske članske hokejske reprezentance Slovenije, ter se z ekipo redno udeležuje nastopov na Svetovnih prvenstev. Od leta 2013 pa redno sodeluje v različnih avstrijskih ligah (EWHL, DEBL).

Nina je tudi aktivna uspešna igralka tudi in-line hokeja, kjer je bila leta 2014 tudi povabljena na Tenerife v Španijo, kjer je nastopala za tamkajšnjo in-line ekipo .

Licenco za trenerja rolanja 2. stopnje in vaditelja drsanja je pridobila leta 2010 pri Zvezi drsalnih športov Slovenije, kjer je pridobivala tudi dragocene izkušnje učenja rolanja ter drsanja otrok in starejših.

ClientThe Car Rental Co
SkillsPhotography / Media Production
WebsiteGoodlayers.com

Project Title

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast of the Semantics, a large language ocean. A small river named Duden flows by their place and supplies it with the necessary regelialia. It is a paradisematic country, in which roasted parts of sentences fly into your mouth.