Jaka Adlešič (vodja programa, glavni trener selekcij U19 in U17)

Z odliko zaključil študij na Fakulteti za šport, smer športno treniranje in ima opravljeno najvišjo trenersko licenco (2. stopnja) HZS, katero na ustreznih seminarjih redno potrjuje. Kot igralec je pridobival izkušnje v različnih slovenskih klubih (Slavija, Olimpija, Maribor). Kot trener je deloval v naslednjih klubih(HK Slavija, KHL Medveščak Zagreb).

Sodeloval je na dveh IIHF razvojnih campih za trenerje v Izmirju(Turčija) in Vierumäkieu (Finska), kjer je pridobival dragocene mednarodne izkušnje in znanje, poleg tega pa je sodeloval pri pripravi in izvedbi mednarodnih mini campov Mariana Gaborika v Trenčinu.

V letih 2009-2012 je deloval kot glavni trener selekcije Slovenije letnika 1998 v nacionalnem programu spremljanja igralcev s strani HZS.

Leta 2013 je prevzel vlogo glavnega trenerja reprezentanc Slovenije U15 in U16, katero je opravljal tri leta, nato pas se je priključil reprezentanci U18, kjer je najprej deloval kot pomočnik trenerja, v sezoni 2018/19 pa reprezentanco U18 prevzel kot glavni trener.

V klubu deluje kot vodja razvojnega programa HK Slavija junior, ter kot glavni trener selekcij U19 in U17.