Gorazd Rekelj (glavni trener Člani)

Uspešno zaključil študij na Fakulteti za šport, smer športno treniranje. Prav tako ima opravljeno licenco Trenerja hokeja na ledu pri HZS. Opravljeno pripravništvo z uspešno zaključenim strokovnim izpitom leta 2006. Vse to je nadgradil z Olimpijsko trenersko licenco leta 2011. Leta 2012 pridobil Mentorski naziv pri Ministrstvu za šolstvo in šport. Sodeloval na številnih mednarodnih izobraževalnih simpozijih. Redno deluje kot predavatelj na trenerskih seminarjih, ter kot inštruktor na razvojnih campih v organizaciji IIHFa.

Kot trener je deloval pri delu z najmlajšimi, in sicer pri Mk Bledu ter Hk Slavija. Kot vodja panožne šole je deloval pri klubih Hk Jesenice in HDD Bled, ter kasneje kot glavni trener članske ekipe HDD Jesenice.

Od leta 2003 pa do danes je redno deloval v Slovenskih hokejskih reprezentancah, kjer je deloval kot pomočnik trenerja v selekcijah Članov, U20 ter U18, deloval pa tudi kot glavni trener članske ženske reprezentance, reprezentance U20 v letih od 2016-2018. Trenutno deluje kot pomočnik trenerja pri naši članski hokejski reprezentanci.

V klubu že drugo leto deluje kot glavni trener članske ekipe.

ClientThe Car Rental Co
SkillsPhotography / Media Production
WebsiteGoodlayers.com

Project Title

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast of the Semantics, a large language ocean. A small river named Duden flows by their place and supplies it with the necessary regelialia. It is a paradisematic country, in which roasted parts of sentences fly into your mouth.