• CL
  • U20
  • U18
  • U16
  • U14
  • U12
Hidroinženiring  
Jub  
Mestna občina Ljubljana  Itak Sport  Hokejska Zveza Slovenije   Warrior

Priprave na Slovaškem

Oceni ta prispevek
(1 glas)

V nedeljo 25.8. in pa do sobote 31.8., del naših fantov ponovno odpotuje na 7-dnevne priprave na Slovaško, in sicer v že ustaljeno bazo, Areno in Hotel Mariana Gaborika( http://www.mariangaborik.sk/ ) v Trenčinu, katera bo s svojimi pripadajočimi objekti(ledena dvorana, atletski stadion, fitnes center, cross-fit dvorana...) že deveto leto zapored zagotavljala izvrstne pogoje za kvalitetno izvedbo programa priprav na novo sezono.

 

Igralci, katerih v Trenčin letos ponovno potuje kar 56, ter z njimi štirje trenerji, bodo trenirali na ledu 2x dnevno, poleg tega pa opravili še po dva kondicijska treninga, del programa pa bodo opravili tudi pod vodstvom slovaških priznanih trenerjev, ter trenerjev specializiranih za tehnično in fizično pripravo hokejistov.  Smo tudi v fazi dogovarjanja, da bodo za specialni trening tehnike drsanja in stickhandlinga letos delno poskrbeli tudi priznani trenerji slovaške hokejske šole, katere trenerji v poletnih mesecih skrbijo za ustrezno piljenje tehnike drsanja in obvladovanje palice najboljših slovaških profesionalnih igralcev.

Načrtujejo tudi nekaj pripravljalnih tekem z lokalnimi tekmeci, katere naj bi nekoliko razbile monotonst treningov, ter pokazale trenutno pripravljenost naših fantov pred bližajočimi se boji v prvenstvih.

Ves čas priprav bo ob igralcih prisotna zdravniška služba, katera sproti poskrbi za morebitne zdravstvene težave oziroma poškodbe.

Okolje, poleg idealnih pogojev za trening, omogoča tudi raznovrstno popestritev oziroma sprostitev v prostem času, saj so ta čas v preteklosti izkoristili za ogled treningov slovaških zvezdnikov, pripravljalne tekme slovaških in čeških extraligašev, obisk bližnjega aquparka...

Seznam potnikov in pa končno ceno priprav bomo objavili najkasneje do konca treningov v mesecu juniju.

Nazadnje urejano 6.6.2019 11:29