• CL
  • U20
  • U18
  • U16
  • U14
  • U12
Hidroinženiring  
Jub  
Mestna občina Ljubljana  Itak Sport  Hokejska Zveza Slovenije   Warrior

V Zalogu tokrat padli tudi kranjski orli

Oceni ta prispevek
(1 glas)

Teden se je lepo pričel. Ponovno smo se zbrali v Zalogu s poznanim nasprotnikom, ekipo HK Triglava iz Kranja, kjer so bili dvoboji med tema dvema nasprotnikoma vedno negotovi do konca.

HK SLAVIJA junior - HK Triglav 4:1 (0:1,2:0,2:0)


Prav tako je bilo tudi na sredini tekmi, kjer sta obe ekipi ob začetku tekme prikazale resnost in bojevitost. Odraz tega je bila lepa in tekoča igra obeh ekip. In v prvi tretjini so bili bolj odločnejši nasprotniki. V 4. minuti so gostje izkoristil svojo prvo priložnost in prišli do prvega zadetka in vodstva. Preostanek tretjine se je iztekel brez sprememb.
Naslednja tretjina je pokazala drugačen obraz vseh naših igralcev, kateri so nekoliko dvignili tempo in začeli vršiti večji pritisk na nasprotnika. Malo po malo, napad za napadom so se bolj približevali optimalnemu izidu, golu. V 23. minuti je po podaji Martina Ferleta izenačil Lovro Lapornik. Le slabi 2. minuti kasneje, natančno v 25. minuti je po podaji Andraža Zibelnika, gol za vodstvo prispeval Nik Sitar
Ob rezultatu in vodstvu domačih z 2:1 ni bilo še ničesar odločenega. Za novo domačo zmago je bilo potrebno prispevati še kakšen gol, predvsem pa vzdržati v obrambi. In to jim je ob disciplinirani in odločni igri tudi uspelo. V 45 minuti je po podaji Martina Bohinca in Nika Sitarja, vodstvo povišal Patrik Tišlar, za povišanje na 3:1. Nasprotnik ni popuščal in v naslednjem obdobju krževito poskušal doseči gol priključka. V 58. minuti so Kranjčani poskusili spreobrniti rezultat s šestimi igralci v polju brez vratarja. Vendar se jim tudi ta plan ni izšel, saj je manj kot minuto kasneje, Patriku Tišlarju, po podaji Martina Bohinca, uspelo zatresti nasprotnikovo mrežo še četrtič to tekmo za končno zmago 4:1.

Zmaga v žepu, katera kaže pripravljenost naših oklepnikov na vikend dveh  dvobojev z Hk Vojvodino