• CL
  • U20
  • U18
  • U16
  • U14
  • U12
Hidroinženiring  
Jub  
Mestna občina Ljubljana  Itak Sport  Hokejska Zveza Slovenije   Warrior

Nova visoka zmaga naših članov

Oceni ta prispevek
(3 glasov)

Pravijo da se po tednu vikend pozna, so naši člani s sredino zmago proti HK ECE Celje v žepu, smo sobotni večer pričakovali z velikim optimizmom. Ekipa KHL Medveščaka, katera po napornem ritmu, kjer njihovi igralci vzporedno nastopajo še v EBEL ligi, nikakor ne najdejo pravega ritma, saj na gostovanja potujejoje zgolj z minimalnim številom igralcev.

 

HK SLAVIJA junior : KHL MEDVEŠČAK 6:1 (0:1, 0:3, 2:1)

Zadnje medsebojno srečanje so namreč dobili gostje, zato so naši oklepniki od samega začetka odločno krenili po maloštevilnemu nasprotniku in priložnosti so se vrstile ena za drugo. Res pa je, da je izkušebnemu nasprotniku na začetku le uspelo slediti temu ritmu in nam parirati. Na račun nekaj nepremišljenih napak in izključitev na obeh straneh, smo v 15. minuti končno prišli priložnosti. Po izvrstni akciji, po podaji Nejca Ilovarja in Martina Bohinca, je zadetek za vodstvo 1:0 prispeval Beno Čuden.
Vzpodbuden začetek prvega dela, je naše člane postavil na pravi tirnice in le nadaljevati je bilo potrebno v tem tempu. S takšno usklajeno in napadalno igro so domači nasprotnika redko spustili preko polovice. Druga tretjina jeveč kot očitno pripadla domačim. Prvi zadetek drugega dela je v 25 minuti, po podaji Enesa Goršeta in Andraža Zibelnika dosegel branilec Jakob Bernard. Le tri minute kasneje, v 28. minuti je naslednji zadetek prispeval Nik Humar, po odlični podaji Nika Sitarja in Andraža Čampe. Zadnji zadetek v tej tretjini je tokrat prispeval Enes Gorše, podajalca sta bila pa Nik Humar in Andraž Čampa. V 33. minuti pri novem povišanju vodstva domačih 4:0, se je nasprotni trener odločil za menjavo v vratih.
S prvima dvema tretjinama na naši strani, je bilo potrebno korektno odigrati še zadnjo. Ta je bila malce bolj borbena, saj se je nasprotnik malce upogumil, vendar njihovi napadi so se zaključevali z izključitvami. V 46 minuti je Lovru Laporniku, po atraktivni akciji Luke Lebna in Nika Humarja, uspela dvigniti prednost na 5:0. V 53. minuti je nasprotniku uspelo prvič in zadnjič v tej tekmi zatresti našo mrežo. Slabih 5. minut pred koncem, za zadnji zadetek, je mrežo zatresel še branilec Andraž Kompolšek, podajalca sta pa bila Nik Humar in Nik Sitar. ter dosegel končnih 6:1..

Nazadnje urejano 3.2.2019 19:33