• CL
  • U20
  • U18
  • U16
  • U14
  • U12
Hidroinženiring  
Jub  
Mestna občina Ljubljana  Itak Sport  Hokejska Zveza Slovenije   Warrior

Crvena Zvezda tokrat premočna

Oceni ta prispevek
(1 glas)

Člani nadaljujejo s tekmami v IHL, tokratni sobotni nasprotnik je bila letos vse boljša ekipa SKHL Crvena Zvezda, katero so naši fantje nazadnje, ko so gostovali v Zalogu, celo premagali

HK Slavija Junior: SKHL Crvena Zvezda 0:3 (0:1,0:2,0:0)

Tokrat so bili precej oddaljeni od podobnega uspeha. Z nekoliko spremenjenima postavama, kjer so naši nastopili s precej pomlajeno zasedbo, so gostje pogrešali svoje mlade reprezentante, kateri nastopajo na SP IIB divizije. Domači se kljub dominanci Beograjčanov v zadnjem času v ligi IHL niso ustrašili nasprotnika, vendar so pobudo vseeno prevzeli gostje. S hitro igro v naši tretjini so malu prisilili naše v prvo izključitev, katero so iskušeni gostje takoj pretvorili v prvi zadetek v 8. minuti. Podoben pritisk so uspelivršiti vse do konca prvega dela, ven.dar se mreža domačih ni zatresla.
Druga tretjina je bila še bolj pestra, saj je v 23 minuti nasprotniku uspelo priti še do drugega zadetka, ko so v hitrem protinapadu presenetili domačega vratarja. Temu je pa sledil rafal izključitev z obeh straneh. Najbližje golu smo prišli po priborjenem kazenskem strelu v 25.minuti , ki pa je žal ostal neizkoriščen. Vse do 31. minute nam je uspelo držati goste stran od svojega gola, ko so kljub igralcu manj uspeli zadeti še en gol za rezultat 0:3.
Kljub trenutnemu visokemu zaostanku, so si naši fantje med premorom malce opomogli. Odločeni, da jim bo uspelo zboljšati rezultat, so pokazali precej kvalitetnejšo igro. Nasprotnik, pripravljen se je na to odzval in tekmo še bolj zaostril. Napak  nasprotnika je bilo malo, tako da našim ni uspelo zmanjšati zaostanka. Sprehajanje iz ter na kazensko klop je prekinila zadnja sirena ko je ura odbila 60:00.
Kljub porazu, fante naslednji teden čakata nova dva preizkusa oba v gosteh v Zagrebu. Prva tekma bo sredo proti KHL ZAGREB, sledi pa sobotni obračun proti KHL Mladosti.

Nazadnje urejano 22.1.2019 21:46