• CL
  • U20
  • U18
  • U16
  • U14
  • U12
Hidroinženiring  
Jub  
Mestna občina Ljubljana  Itak Sport  Hokejska Zveza Slovenije   Warrior

Predstavitev sodelovanja med HK Slavija junior in Gimnazijo Moste

Oceni ta prispevek
(15 glasov)

Spoštovani starši,

 

Nova znanja so stalnica sodobnega življenja in so hkrati naše največje bogastvo, ki nam ga nihče ne more ukrasti. Danes je znanje ključni dejavnik razvoja in ga lahko opredelimo kot razumevanje in obvladovanje posameznih informacij in procesov.

V HK Slavija Junior se dobro zavedamo pomena izobraževanja naših hokejistov. Iskreno verjamemo v rek, da je “ Vsak dober športnik (lahko) tudi dober učenec“. Po drugi strani se pa tudi zavedamo, da prehod športnikov na srednjo šolo tradicionalno prinese veliko prelomnico, ki predstavlja velik izziv pri usklajevanju obveznosti v šoli ter udejstvovanju na ledu. Ključnega pomena pri uspešni integraciji športnika na srednjo šolo je delovanje trikotnika šola-starši-klub.

 

HK Slavija Junior z velikim veseljem sporoča, da smo z Gimnazijo Moste sklenili partnerstvo, ki bo vpisanim dijakom te gimnazije omogočalo možnost kvalitetnega izobraževanja, hkrati pa bodo vzpostavljeni pogoji za primeren športni razvoj naših hokejistov. Osnovni namen sodelovanja med HK Slavija Junior in Gimnazijo Moste je omogočiti dijakom športnikom take pogoje šolanja v gimnazijskem programu, da lahko združujejo zahteve šolskega programa in izbrane športne panoge ter so hkrati lahko uspešni na obeh področjih. Z veseljem ugotavljamo, da ima Gimnazija Moste veliko izkušenj pri izobraževanju vrhunskih športnikov, saj je v preteklosti grelo šolske klopi Gimnazije Moste kar nekaj vrhunskih in uspešnih slovenskih športnikov.

Vljudno vas vabimo na predstavitev Gimnazije Moste, kjer bodo učitelji Gimnazije Moste, trenutni dijaki Gimnazije Moste, ki so hkrati tudi naši hokejisti, ter njihovi starši predstavili šolo in program, ki je prilagojen športnikom. Predstavitev bomo izvedli v četrtek, 17.1., ob 17:00 uri v telovadnici HK Slavija Junior.

Na predstavitev Gimnazije Moste vljudno vabimo vse zainteresirane starše, skrbnike in dijake, za katere je vpis v srednjo šolo aktualen v šolskem letu 2019/20, v kasnejših šolskih letih ali pa se morebiti zanimajo za prepis na Gimnazijo Moste v višjih letnikih srednje šole. Na predstavitev so vabljeni tudi vsi zainteresirani za šolanje na Gimnaziji Moste iz drugih okolij.

(vabilo Gimnazije Moste v prilogi)

Na tej povezavi si lahko ogledate tudi predstavitveni video! https://www.facebook.com/gimoste/videos/2082840911798917/UzpfSTE2MjQxMDExMzk1MjoxMDE1NzAxMzM5NDcyODk1Mw/

 

Športni pozdrav,

 

HK Slavija Junior

Nazadnje urejano 12.1.2019 09:33