• CL
  • U20
  • U18
  • U16
  • U14
  • U12
Hidroinženiring  
Jub  
Mestna občina Ljubljana  Itak Sport  Hokejska Zveza Slovenije   Warrior

V torek težko pričakovani ljubljanski derbi

Oceni ta prispevek
(8 glasov)

HK Slavija Junior bo v torek , 20.11.2018 ob 19:15, odigrala tekmo 7. kola državnega prvenstva hokeja na ledu. V Zalogu bomo prvič v članski kategoriji gostili ekipo HK SŽ Olimpije.

Po napornem vikendu, kjer so naši fantje odigrali dve tekmi v Novem Sadu proti tamkajšni Vojvodini (v soboto so fantje zabeležili poraz po kazenskih strelih ter nato zmagali na nedeljski tekmi), se ritem tekem nezadržno nadaljuje. Ekipe HK SŽ Olimpije, ki je v dosedanjem delu državnega prvenstva še neporažena in trenutno zaseda prvo mesto na lestvici, ni potrebno posebej predstavljati. Olimpija, ki je trinajstkrat osvojila državni naslov v nekdanji Jugoslaviji ter nato dodala še petnajst naslovov v samostojini Sloveniji, prihaja v Zalog po gostovanju na Predarlberškem, kjer so v dveh dneh odigrali tekmi proti nekdanjemu evropskemu klubskemu prvaku VEU Feldkirch ter ekipi EHC Lustenau.  

Čeprav pred prihajajočo tekmo ekipi Olimpije pripada na papirju vloga favorita, naši fantje v letošnji sezoni dokazujejo, da na nobeno tekmo ne odidejo z izobešeno belo zastavo. Ljubljanski hokejski derbi je v mlajših kategorijah v preteklosti že večkrat dokazal, da zmagovalca v dvobojih, polnih strasti in emocionalnega naboja, ni mogoče napovedovati vnaprej.   

Naši oklepniki so odločeni, da v torek prikažejo še eno borbeno predstavo ter dokažejo, da se dober hokej igra tudi v predmestju našega glavnega mesta. Zato vas vse skupaj vabimo, da v čim večjem številu podpremo naše fante in jim z glasnim navijanjem pomagamo do novih točk.

Vstopnice za ogled tekme bodo na voljo 1 uro pred pričetkom na blagajni zaloške dvorane.

Vljudno vabljeni!