• CL
  • U20
  • U18
  • U16
  • U14
  • U12
Hidroinženiring  
Jub  
Mestna občina Ljubljana  Itak Sport  Hokejska Zveza Slovenije   Warrior

V Zagrebu se tokrat ni izšlo

Oceni ta prispevek
(1 glas)

To soboto so člani že tretjič v tem mesecu odpotovali v Zagreb. Na Velesejmu so jih tokrat na ponovni obračun čakali igralci KHL Medveščak.

 

V prvi tretjini je, tokrat bolj pripravljen nasprotnik pokazal, da bo tokrat potrebno veliko vztrajnosti in potrpežljivosti za prevlado v igri. Igra je sicer potekala tekoče, vendar našim fantom, zaradi zelo disciplinirane obrambe domačih, nikakor ni uspelo priti do nevarnejšega strela. So pa domači imeleli dvakrat prednost igralca več, vendar so naši dobro vzdržali.
V drugi tretjini, je v 25. minuti za prvi zadetek poskrbell Martin Bohinc v protinapadu, ko so naši na ledu imeli celo igralca manj. Fantje so tekom tretjine uspeli držati minimalno prednost, vendar vse do 29.minute, ko so v igri 4 proti 4, domači ienačili na 1:1.
Naši so v uvodnih minutah tretje tretjine prevzeli vajeti v svoje roke, sprožili precej nevarnih strlov, vendar so jih domači presenetili z vodilnim zadetkom v  45 minuti. Očtne je prejeti zadetek naše fante nekoliko zmedel, saj so že drugič v tekmi imeli preveč igralcev na ledu. 7 minut kasneje nas je nasprotnik zopet izigral in zvišal rezultat na 3:1. Naši so sicer pritiskali proti domačim vratom, vendar brez uspeha. Zato je gostujoči trener poiskusil z igro brez vratarja in 6. igralci na ledu, skušal zmanjšati domačo prednost. Ampak tudi tu se ni končalo v prid naših in nasprotniki so dosegli še zadnji zadetek, tokrat na prazena vrata, za 4:1 dobrih 40 sekund pred koncem tekme.
Tokrat se v Zagrebu kljub dobri igri žal ni izšlo po naših željah. Naši fantje so tako končali uspešno serijo petih zaporednih zmag. Naslednji obračun jih čaka v soboto v Zalogu proti HK ECE Celje, kjer bodo vsekakor poskušali krivuljo ponovno obrniti navzgor.

Nazadnje urejano 16.10.2018 21:36