• CL
  • U20
  • U18
  • U16
  • U14
  • U12
Hidroinženiring  
Jub  
Mestna občina Ljubljana  Itak Sport  Hokejska Zveza Slovenije   Warrior

Visoka zmaga članov

Oceni ta prispevek
(3 glasov)

Ponovno smo imeli priložnost spremljati naše člansko moštvo v domači dvorani, katero je po dveh uspešnih gostovanjih v Zagrebu tokrat v DP gostilo ekipo mariborskih Lisjakov. Z resnim pristopom so fantje maloštevilnim gostom pokazali, da v tej tekmi ne bodo prepuščali ničesar naključju.

Uvodna tretjina, prve minute in Lovro Lapornik je že začel s današnjo serijo zadetkov. Nasprotniki so težko sledili agresivni in odločni igri naših članov. V 11. minuti so ponovno naredili napako v obrambni tretjini in pustili da je Lovro Lapornik zopet ztresel mrežo in povišal na 2:0. V 15. minuti se je pod tretji zadetek naših podpisal še Martin Bohinc.
Ponovno odličen začetek in hitra igra domačih v drugi tretjini, ko je v napadu po le 35 sekundah Nik Humar, ponovno premagal, sicer solidnega gostujočega vratarja za 4:0. Naslednji zadetek za 5:0, je minuto kasneje prispeval eden naših branilcev, Andraž Kompolšek. Kmalu za tem, je do svojega prvega zadetka v sezoni prišel Gašper Skerlep, mladinec, kateri že pridno nabira članske izkušnje in zvišal razliko na +6. Za njim je na vrsto prišel Urban Miklavčič in v 25. minuti zvišal na 7:0. Domači so tako drugem delu perko Goršeta in Lapornika, dosegli še dva lepa zadetka in na zadnji odmor odšli z praktično neulovljivo prednostjo.
V tretji tretjini so po visokem vodstvu naši nekoliko spustili plin, tako da so gostje le malce lažje zadihali, vendar vseeno imeli celoten potek srečanja v svojih rokah. Za končni rezultat je z desetim zadetkom poskrbel Martin Ferle, kateri je v 51. minuti z edinim zadetkom v zadnjem delu, postavil končni rezultat, 10:0.
V soboto naše fante ponovno čaka gostovanje na  zagrebškem Velesejamu, tokrat pri nasprotniku KHL Medveščak.

Nazadnje urejano 11.10.2018 12:44