Novice

Spoštovani ljubitelji HK Slavije Junior!

Obveščamo vas, da si bo možno ogledati jutrišnjo tekmo članov, med HK Slavijo Junior in HD Hidria Jesenice, tudi v ŽIVO NA TRIBUNI ZALOŠKE DVORANE!
Preberite več

Poletni tabor v Zabratiji

Pretekli teden so se otroci mlajših selekcij Slavije Junior udeležili 1. poletnega hokejskega tabora, kateri je potekal v Zambratiji.
Preberite več

Pričetek treningov v avgustu

Objavljamo razpored pričetka treningov posameznih skupin za mesec avgust.
Preberite več

Naslednji teden pričetek treningov

S sproščanjem nekaterih ukrepov vlade RS glede omejitve športnega trenažnega procesa, HK Slavija junior načrtuje z nadaljevanjem treningov s prihodnjim tednom.
Preberite več

Slavija junior podaj naprej/nazaj challenge

Z naslednjim tednom pričenjamo klubski izziv, v katerem bodo sodelovali vsi naši igralci. Stopimo skupaj in se potrudimo, da se v krog “izzivancev” vključi čim več naših igralcev in morda...
Preberite več

Ozaveščanje o nevarnostih uporabe DOPINGA

V spodnjem sporočilu posredujemo dopis anti-dopinške organizacije SLOADO, glede ozaveščanja športnikov trenerjev in ostalih športnih delavcev, glede problematike dopinga v športu.
Preberite več

Prvi teden je za nami

V teh dneh končujemo s prvim tednom oblike treninga v omejenih pogojih.
Preberite več

Dragi igralci ter spoštovani starši!

V javnem sporočilu, ki je bilo objavljeno dne 12.3.2020, smo v HK Slavija Junior najavili, da bomo s skupinskimi treningi vseh selekcij pričeli dne 30.3.2020. Skladno s trenutno situacijo okoli...
Preberite več
1 2 3