• CL
  • U20
  • U18
  • U16
  • U14
  • U12
Hidroinženiring  
Jub  
Mestna občina Ljubljana  Itak Sport  Hokejska Zveza Slovenije   Warrior

To soboto so člani že tretjič v tem mesecu odpotovali v Zagreb. Na Velesejmu so jih tokrat na ponovni obračun čakali igralci KHL Medveščak.

Visoka zmaga članov

11.10.2018 09:26

Ponovno smo imeli priložnost spremljati naše člansko moštvo v domači dvorani, katero je po dveh uspešnih gostovanjih v Zagrebu tokrat v DP gostilo ekipo mariborskih Lisjakov. Z resnim pristopom so fantje maloštevilnim gostom pokazali, da v tej tekmi ne bodo prepuščali ničesar naključju.

V sredo, 10.10. bomo v klubskih prostorih(telovadnica), organizirali fotografiranje posameznikov za potrebe urejanja spletne strani. Fotografiranje je namenjeno samo tistim, ki še nimajo svoje fotografije na spletni strani.

Fotografiranje bo potekalo po naslednjem urniku:

16:00-16:45 U6+U8

16:45-17:15 Člani in vsi ostali novi igralci brez fotografije

V soboto je naše člane nadaljevanje lige IHL zopet popeljalo na zagrebški Velesejam. Tokrat so se prvič v tej sezoni pomerili proti  drugem zagrebškem predstavniku, KHL Mladosti.

Ponovno večer obarvan v črno-rumene barve, sicer tokrat na gostovanju na drsališču na Velesajmu v Zagrebu, kjer so se soočili z ekipo KHL Zagreb, enemu od treh zagrebških predstavnikov v ligi IHL. 

Tokratni nasprotnik naših članov so bili igralci HK MK Bled. Ekipi sta se v pripravljalnem delu sicer že dvakrat srečali, vendar tokrat so bile v igri točke v DP, katerim so se našim izmuznile po nesrečnem porazu po streljanju kazenskih strelov(2:3 PS) proti HDD Jesenicam in pa v 2. kolu proti kranjskem Triglavu(0:2).

HK Slavija Junior bo v soboto , 29.9.2018 ob 19:00, odigrala drugo domačo tekmo v članski kategoriji proti ekipi HKMK Bled.

Dobro jutro, 

Včeraj ob 19.00, so se končno domačemu občinstvu predstavili naši člani HK Slavije Junior kateri so v 2. krogu IHL lige gostili srbsko ekipo SKHL Crvena Zvezda.

Spoštovani podporniki HK Slavija Junior,

Pa smo jo skoraj dočakali – prvo domačo tekmo članske ekipe HK Slavija Junior.

V soboto, 22.9.2018 ob 19:00, bodo oklepniki HK Slavija Junior odigrali svojo prvo domačo tekmo v članski kategoriji.

Jutranji treningi

13.9.2018 22:05

Prihodnji teden pričnemo z jutranjimi treningi, kateri bodo služili kot dodatno izpopolnjevanje osnovnih tehničnih elementov, predvsem tehnike vodenja ploščka, različnih podaj ter strela na gol. Treningi so za igralce sicer neobvezni, potekali pa bodo v torek oziroma četrtek zjutraj in sicer od 6:45-7:45.