• CL
  • U20
  • U18
  • U16
  • U14
  • U12
Hidroinženiring  
Jub  
Mestna občina Ljubljana  Itak Sport  Hokejska Zveza Slovenije   Warrior

Prosim vse nadobudne pridne male rokice, da pomagajo izdelati v barvah našega kluba okraske za na smrečico.

 

Naj bo vse rumeno ali pa rdeče, morda pa tudi črno, le da bo veselje.

 

Smrekica bo v dvorani od sobote naprej in bo čakala na tvoj okrasek!

 

S tvojo pomočjo bomo imeli gotovo daleč naokoli najlepše, najbolj edinstveno in praznično drevesce.

Na prvi decembrski večer so se člani HK Slavije Junior zopet zbrali v Zalogu, kjer jih je čakal dvoboj 14. kroga proti Zagrebškim moštvom KHL Zagreb, katerga so v Zagrebu, pred slabima dvema mesecema premahali z minimalnih 6:5.

Bolj ko se približujemo božičnim in novoletnim praznikom, bolj zgoščen je razpored tekem ter krajši je počitek med njimi. Po zmagoslavnem zaključku v soboto proti lanskim zmagovalcem ekipi KHL Medveščaka, je v sredo sledil še z drugim lanskim finalistom lige IHL,  ekipa HK Triglav.

V prilogi je vabilo Predsednika na skupščino!

V 12. kolu IHL lige so naši člani gostli ekipo KHL Medveščaka iz Zagreba in jih v razburljivi tekmi, premagali z zadetkom v zadnji minuti podaljška.
V torek smo lahko spremljali prvi obračun dveh ljubljanskih ekip, kateri dve nastopata v DP. SŽ Olimpija je upravičila vlogo favorita in našim v Zalogu tokrat niso dopustili presenečenja.

HK Slavija Junior bo v torek , 20.11.2018 ob 19:15, odigrala tekmo 7. kola državnega prvenstva hokeja na ledu. V Zalogu bomo prvič v članski kategoriji gostili ekipo HK SŽ Olimpije.

Po kratkem premoru zaradi prekinitve tekmovanj zaradi reprezentančnih akcij in kratkih počitnicah, so se fantje ponovno zbrali na Bledu kjer jih je čakal neugoden nasprotnik, ekipa HK MK Bled.

V domači dvorani smo tokrat gostili zagrebško ekipo KHL Mladosti. V precej nervozni tekmi so naši fantje ohranili mirno glavo in na koncu slavili kar s 6:0

Spoštovani podporniki HK Slavija Junior,

 

 

HK Slavija Junior bo v soboto , 3.11.2018 ob 18:15, odigrala tekmo 9.kola mednarodne lige IHL v članski 

kategoriji proti ekipi KHL Mladost.