• CL
  • U20
  • U18
  • U16
  • U14
  • U12
Hidroinženiring  
Jub  
Mestna občina Ljubljana  Itak Sport  Hokejska Zveza Slovenije   Warrior

V nedeljo 25.8. in pa do sobote 31.8., del naših fantov ponovno odpotuje na 7-dnevne priprave na Slovaško, in sicer v že ustaljeno bazo, Areno in Hotel Mariana Gaborika( http://www.mariangaborik.sk/ ) v Trenčinu, katera bo s svojimi pripadajočimi objekti(ledena dvorana, atletski stadion, fitnes center, cross-fit dvorana...) že deveto leto zapored zagotavljala izvrstne pogoje za kvalitetno izvedbo programa priprav na novo sezono.

Naslednji teden, v ponedeljek 6.5., bodo vse selekcije Slavije junior pričele s pripravami na novo tekmovalno sezono 2019/20. Po kratkem oddihu, kjer smo vsi imeli nekaj časa, posvetiti se tudi rečem, za katere med sezono ni prav veliko časa in možnosti, bomo s treningi v obliki suhih treningov, skrbeli za izboljšanje splošne in specialne fizične priprave, kar je ključnega pomena pri razvoju hokejista. Del treningov bo posvečen tudi izboljšanju kontroli ploščka ter strelu na gol.


Treningi bodo potekali vse do konca junija(24.6.) in sicer že na ustaljenih lokacijah(Dvorana Zalog, OŠ Zalog, telovadnica ŠD Polje, in stadion v Polje...). Igralci bodo v tem obdobju v večini razporejeni po letnikih.

Urnik bo objavljen od torka!

Naprošamo vas, da zaradi upoštevanje hišnega reda, v telovadnice prihajate z ustrezno(čisto) športno opremo!

Skupine vadečih so objavljene v priponki!

Sestanki starši

30.3.2019 21:31

V prihodnjem tednu bomo izvedli kratke sestanke s starši, kjer bomo potegnili črto čez letošnjo sezono in se že usmerili nekoliko tudi v prihajajočo sezono.

V preteklem vikendu smo v Zalogu gostili člane kluba HK Vojvodina. Kljub precj veliki tokovni prednosti na lestvici, se naši nikakor niso mogl prav sprostiti, saj ista tekmi v primeru dobrega rezultata pomenili boljše izhodišče za nadaljni del tekmovanja v IHL.

 

Teden se je lepo pričel. Ponovno smo se zbrali v Zalogu s poznanim nasprotnikom, ekipo HK Triglava iz Kranja, kjer so bili dvoboji med tema dvema nasprotnikoma vedno negotovi do konca.

Pravijo da se po tednu vikend pozna, so naši člani s sredino zmago proti HK ECE Celje v žepu, smo sobotni večer pričakovali z velikim optimizmom. Ekipa KHL Medveščaka, katera po napornem ritmu, kjer njihovi igralci vzporedno nastopajo še v EBEL ligi, nikakor ne najdejo pravega ritma, saj na gostovanja potujejoje zgolj z minimalnim številom igralcev.

Naši fantje so se odpravili na gostovanje na štajersko, kjer je bil tokratni nasprotnik klub HK ECE Celje, katerega so tokrat visoko premagali.

V ponedeljek je v Zalogu gostovala ekipa aktualnih državnih prvakov, ekipa SIJ Acroni Jesenic, katero so naši fantje v prvem letošnjem dvoboju za točke DP, septembra na Jesenicah, poteno namučili in klonili šele po streljanju kazenskih strelov. Naši so po tem, ko so v Zagrebu proti tamkajšnji ekipi KHL Mladost ob novi zmagi pokazali zelo spodbudno predstavo, tokrat upali na morebitno presenečenje...

Prvo gostovanje tega tedna v Zagrebu se je odvilo proti nasprotniku KHL Zagreb. Ta je bil nazadnje na sporedu le nekaj dni po novem letu, in z uspešnim razpletom, tokrat, pa so bili občutnejše boljši domači.

Člani nadaljujejo s tekmami v IHL, tokratni sobotni nasprotnik je bila letos vse boljša ekipa SKHL Crvena Zvezda, katero so naši fantje nazadnje, ko so gostovali v Zalogu, celo premagali

HK Slavija Junior: SKHL Crvena Zvezda 0:3 (0:1,0:2,0:0)

Tokrat so bili precej oddaljeni od podobnega uspeha. Z nekoliko spremenjenima postavama, kjer so naši nastopili s precej pomlajeno zasedbo, so gostje pogrešali svoje mlade reprezentante, kateri nastopajo na SP IIB divizije. Domači se kljub dominanci Beograjčanov v zadnjem času v ligi IHL niso ustrašili nasprotnika, vendar so pobudo vseeno prevzeli gostje. S hitro igro v naši tretjini so malu prisilili naše v prvo izključitev, katero so iskušeni gostje takoj pretvorili v prvi zadetek v 8. minuti. Podoben pritisk so uspelivršiti vse do konca prvega dela, ven.dar se mreža domačih ni zatresla.
Druga tretjina je bila še bolj pestra, saj je v 23 minuti nasprotniku uspelo priti še do drugega zadetka, ko so v hitrem protinapadu presenetili domačega vratarja. Temu je pa sledil rafal izključitev z obeh straneh. Najbližje golu smo prišli po priborjenem kazenskem strelu v 25.minuti , ki pa je žal ostal neizkoriščen. Vse do 31. minute nam je uspelo držati goste stran od svojega gola, ko so kljub igralcu manj uspeli zadeti še en gol za rezultat 0:3.
Kljub trenutnemu visokemu zaostanku, so si naši fantje med premorom malce opomogli. Odločeni, da jim bo uspelo zboljšati rezultat, so pokazali precej kvalitetnejšo igro. Nasprotnik, pripravljen se je na to odzval in tekmo še bolj zaostril. Napak  nasprotnika je bilo malo, tako da našim ni uspelo zmanjšati zaostanka. Sprehajanje iz ter na kazensko klop je prekinila zadnja sirena ko je ura odbila 60:00.
Kljub porazu, fante naslednji teden čakata nova dva preizkusa oba v gosteh v Zagrebu. Prva tekma bo sredo proti KHL ZAGREB, sledi pa sobotni obračun proti KHL Mladosti.