• U20
  • U18
  • U16
  • U14
  • U12
Hidroinženiring  
Jub  
Mestna občina Ljubljana  Erste Sparkasse  Hokejska Zveza Slovenije   Klemen Transport

Tudi v letošnji sezoni bodo naše selekcije sodelovale na mednarodnih turnirjih tako v Sloveniji kakor tudi v tujini. Poleg že odigranih turnirjih v jesenskem delu sezone(Maribor, Bled, Zalog) načrtujemo letos kar nekaj sprememb v koledarju turnirjev, smo pa ohranilii tudi nekaj turnirjev, katerih se bomo udeležili ponovno, kjer želimo po najboljših močeh predstavljati naš klub in dostojno zastopati našo državo.

Posredujemo vam razpis Fundacije za podporo športnikom iz socialno šibkih okolij, ki jo je v letu 2015 ustanovil OKS-ZŠZ.

Fundacija dodeljuje finančno podporo – štipendije mladim športnikom v dveh starostnih kategorijah (14 – 18 let in 18 – 23 let). Prejemniki štipendije so lahko mladi, ki so uspešni na področju športa in na področju izobraževanja. Prihajajo pa iz socialno šibkih okolij.

Spoštovani,

v prilogi vam posredujemo Vabilo predsednika HK Slavije junior na izredno skupščino kluba, ki bo 1.12. v prostorih HK Slavije junior.

V preteklih dneh je klub pod svoje okrilje sprejel novo selekcijo in sicer selekcijo 35+, katero sestavljajo igralci starejši od 35 let. Ekipa, katera je sestavljena po večini iz bivših igralcev Slavije, bo v prihodnje delovala pod barvami našega kluba, vendar bo delovala povsem samostojno.

Prihodnji teden bomo v okviru našega kluba organizirali predavanje za starše na temo "prehrana mladostnika-športnika". Predavanje bomo izvedli v četrtek 26.10. ob 16:30 uri v klubskih prostorih(telovadnica) v Zalogu. Zaradi omejenih prostorskih zmogljivosti, bo predavanje omejeno na največ 50 slušateljev.

Jutranji treningi

20.9.2017 12:01

Prihodnji teden pričnemo z jutranjimi treningi, kateri bodo služili kot dodatno izpopolnjevanje osnovnih tehničnih elementov, predvsem tehnike vodenja ploščka, različnih podaj ter strela na gol. Treningi so za igralce sicer neobvezni, potekali pa bodo v torek oziroma četrtek zjutraj in sicer od 6:45-7:45.

Fizioterapija

5.9.2017 12:23

Obveščamo vas, da je klub ponovno dosegel dogovor s podjetjem Urbana masaža, katero ima dolgoletne izkušnje na področju tako preventive, kakor tudi saniranja športnih poškodb, raznovrstnih masaž, katere usluge bodo lahko koristili tudi vsi naši igralci. Možnost koriščenja uslug bo vsak torek med 17h in 19h v dvorani (zdravstvena soba) - preventivni pregled pri fizioterapevtu.

Sestanki staršev

3.9.2017 10:10

V prihodnjem tednu bomo organizirali kratke sestanke, kjer bodo člani UO in trenerji predstavili program dela posamezne selekcije za prihajajočo tekmovalno sezono. Želja je, da starši sestankov udeležijo v čim večjem številu.

Skupine za ledene treninge

Napisal 31.8.2017 14:10

Z naslednjim tednom, pričnemo s treningi že po ustaljenem ritmu. V prilogi je objavljen seznam igralcev po skupinah, kakor bodo trenirali do nadaljnega..

Skupine niso zaprte, kar pomeni da bo možno tudi prehajanje igralcev med skupinami.

Kljub temu, da je v večini hokejskih dvoran ledena ploskev pripravljena že od začetka avgusta, bomo led v naši zaloški dvorani začeli koristiti šele z naslednjim tednom.