• CL
  • U20
  • U18
  • U16
  • U14
  • U12
Hidroinženiring  
Jub  
Mestna občina Ljubljana  Itak Sport  Hokejska Zveza Slovenije   Warrior

Ob koncu sezone, oziroma pred pričetkom nove, bi vas spomnili, da morajo igralci, ki bodo nastopali na državnem prvenstvu, opraviti zdravniški pregled in oddati potrdilo o opravljenem pregledu tehničnem vodji svoje selekcije.

Zaradi prehodov letnikov, predlagam, da v kolikor niste sigurni ali mora imeti vaš otrok (tu mislim predvsem na letnik 2008/2009) opravljen zdravniški pregled, le-to vprašate vašega tehničnega vodjo oz.trenerja.

S prvim poletnim dnem, se bo z zadnjimi današnjimi treningi oziroma skupinskimi druženji, končalo 1. pripravljalno vseh selekcij obdobje na novo tekmovalno sezono.

V nedeljo 25.8. in pa do sobote 31.8., del naših fantov ponovno odpotuje na 7-dnevne priprave na Slovaško, in sicer v že ustaljeno bazo, Areno in Hotel Mariana Gaborika( http://www.mariangaborik.sk/ ) v Trenčinu, katera bo s svojimi pripadajočimi objekti(ledena dvorana, atletski stadion, fitnes center, cross-fit dvorana...) že deveto leto zapored zagotavljala izvrstne pogoje za kvalitetno izvedbo programa priprav na novo sezono.

Naslednji teden, v ponedeljek 6.5., bodo vse selekcije Slavije junior pričele s pripravami na novo tekmovalno sezono 2019/20. Po kratkem oddihu, kjer smo vsi imeli nekaj časa, posvetiti se tudi rečem, za katere med sezono ni prav veliko časa in možnosti, bomo s treningi v obliki suhih treningov, skrbeli za izboljšanje splošne in specialne fizične priprave, kar je ključnega pomena pri razvoju hokejista. Del treningov bo posvečen tudi izboljšanju kontroli ploščka ter strelu na gol.


Treningi bodo potekali vse do konca junija(24.6.) in sicer že na ustaljenih lokacijah(Dvorana Zalog, OŠ Zalog, telovadnica ŠD Polje, in stadion v Polje...). Igralci bodo v tem obdobju v večini razporejeni po letnikih.

Urnik bo objavljen od torka!

Naprošamo vas, da zaradi upoštevanje hišnega reda, v telovadnice prihajate z ustrezno(čisto) športno opremo!

Skupine vadečih so objavljene v priponki!

Sestanki starši

30.3.2019 21:31

V prihodnjem tednu bomo izvedli kratke sestanke s starši, kjer bomo potegnili črto čez letošnjo sezono in se že usmerili nekoliko tudi v prihajajočo sezono.

V preteklem vikendu smo v Zalogu gostili člane kluba HK Vojvodina. Kljub precj veliki tokovni prednosti na lestvici, se naši nikakor niso mogl prav sprostiti, saj ista tekmi v primeru dobrega rezultata pomenili boljše izhodišče za nadaljni del tekmovanja v IHL.

 

Teden se je lepo pričel. Ponovno smo se zbrali v Zalogu s poznanim nasprotnikom, ekipo HK Triglava iz Kranja, kjer so bili dvoboji med tema dvema nasprotnikoma vedno negotovi do konca.

Pravijo da se po tednu vikend pozna, so naši člani s sredino zmago proti HK ECE Celje v žepu, smo sobotni večer pričakovali z velikim optimizmom. Ekipa KHL Medveščaka, katera po napornem ritmu, kjer njihovi igralci vzporedno nastopajo še v EBEL ligi, nikakor ne najdejo pravega ritma, saj na gostovanja potujejoje zgolj z minimalnim številom igralcev.

Naši fantje so se odpravili na gostovanje na štajersko, kjer je bil tokratni nasprotnik klub HK ECE Celje, katerega so tokrat visoko premagali.

V ponedeljek je v Zalogu gostovala ekipa aktualnih državnih prvakov, ekipa SIJ Acroni Jesenic, katero so naši fantje v prvem letošnjem dvoboju za točke DP, septembra na Jesenicah, poteno namučili in klonili šele po streljanju kazenskih strelov. Naši so po tem, ko so v Zagrebu proti tamkajšnji ekipi KHL Mladost ob novi zmagi pokazali zelo spodbudno predstavo, tokrat upali na morebitno presenečenje...