• CL
  • U20
  • U18
  • U16
  • U14
  • U12
Hidroinženiring  
Jub  
Mestna občina Ljubljana  Itak Sport  Hokejska Zveza Slovenije   Warrior

Članska hokejska sezona je že v polnem teku in članska ekipa HK Slavija Junior se vneto pripravlja na novo tekmo Državnega prvenstva, kjer bo tokrat gostovala ekipa SŽ Olimpije.

Spoštovani navijači in podporniki HK Slavija Junior,

 

Nova hokejska sezon se je pričela in z njo prihaja v našo “zaloško lepotico” prva domača tekma članske ekipe HK Slavija Junior.

Sestanki starši

1.9.2019 07:54

V prihodnjem tednu bomo organizirali kratke sestanke, kjer bodo člani UO skupaj s trenerji predstavili program dela posamezne selekcije za prihajajočo tekmovalno sezono. Želja je, da starši sestankov udeležijo v čim večjem številu.


Sestanki bodo organizirani po naslednjem urniku:

U8/U6: sreda 4.9. ob 17:30

U10: petek 6.9. ob 17:00

U12: petek  6.9. 0b 17:00

U13:četrtek 5.9. ob 16:30

U15: torek 3.9. ob 16:30

U17/U19: četrtek 5.9. ob 17:50

hokej za vse

22.8.2019 12:37

V sezoni 19/20 bo klub ponovno omogočil vadbo hokeja vsem, ki bi radi, ne glede na starost in predznanje radi posizkusili kako izgleda hokejski trening. Hokej za vse je program hokeja na ledu za vsakogar, ki bi rad izkusil kaj pomeni biti hokejist. Program je namenjen predvsem tistim, ki niso aktivno igrali hokeja na ledu in bi radi doživeli hokejski trening ter se hkrati naučili nekaj novega in ob tem uživali v športu in družbi.

Ob koncu sezone, oziroma pred pričetkom nove, bi vas spomnili, da morajo igralci, ki bodo nastopali na državnem prvenstvu, opraviti zdravniški pregled in oddati potrdilo o opravljenem pregledu tehničnem vodji svoje selekcije.

Zaradi prehodov letnikov, predlagam, da v kolikor niste sigurni ali mora imeti vaš otrok (tu mislim predvsem na letnik 2008/2009) opravljen zdravniški pregled, le-to vprašate vašega tehničnega vodjo oz.trenerja.

S prvim poletnim dnem, se bo z zadnjimi današnjimi treningi oziroma skupinskimi druženji, končalo 1. pripravljalno vseh selekcij obdobje na novo tekmovalno sezono.

V nedeljo 25.8. in pa do sobote 31.8., del naših fantov ponovno odpotuje na 7-dnevne priprave na Slovaško, in sicer v že ustaljeno bazo, Areno in Hotel Mariana Gaborika( http://www.mariangaborik.sk/ ) v Trenčinu, katera bo s svojimi pripadajočimi objekti(ledena dvorana, atletski stadion, fitnes center, cross-fit dvorana...) že deveto leto zapored zagotavljala izvrstne pogoje za kvalitetno izvedbo programa priprav na novo sezono.

Naslednji teden, v ponedeljek 6.5., bodo vse selekcije Slavije junior pričele s pripravami na novo tekmovalno sezono 2019/20. Po kratkem oddihu, kjer smo vsi imeli nekaj časa, posvetiti se tudi rečem, za katere med sezono ni prav veliko časa in možnosti, bomo s treningi v obliki suhih treningov, skrbeli za izboljšanje splošne in specialne fizične priprave, kar je ključnega pomena pri razvoju hokejista. Del treningov bo posvečen tudi izboljšanju kontroli ploščka ter strelu na gol.


Treningi bodo potekali vse do konca junija(24.6.) in sicer že na ustaljenih lokacijah(Dvorana Zalog, OŠ Zalog, telovadnica ŠD Polje, in stadion v Polje...). Igralci bodo v tem obdobju v večini razporejeni po letnikih.

Urnik bo objavljen od torka!

Naprošamo vas, da zaradi upoštevanje hišnega reda, v telovadnice prihajate z ustrezno(čisto) športno opremo!

Skupine vadečih so objavljene v priponki!

Sestanki starši

30.3.2019 21:31

V prihodnjem tednu bomo izvedli kratke sestanke s starši, kjer bomo potegnili črto čez letošnjo sezono in se že usmerili nekoliko tudi v prihajajočo sezono.

V preteklem vikendu smo v Zalogu gostili člane kluba HK Vojvodina. Kljub precj veliki tokovni prednosti na lestvici, se naši nikakor niso mogl prav sprostiti, saj ista tekmi v primeru dobrega rezultata pomenili boljše izhodišče za nadaljni del tekmovanja v IHL.