• CL
  • U20
  • U18
  • U16
  • U14
  • U12
Hidroinženiring  
Jub  
Mestna občina Ljubljana  Itak Sport  Hokejska Zveza Slovenije   Warrior

Vpis novih članov

Hk Slavija Junior obvešča vse zainteresirane, da vpisujemo nove člane, ki se lahko v tekoči sezoni pridružijo naši šoli hokeja. Vpis poteka čez celo leto, tudi v času suhih treningov. K vpisu vabimo vse otroke stare od 4 do 6 leta, vabljeni pa so tudi starejši otroci (do 8 let) s predznanjem drsanja ali rolanja.

Naši treningi bodo najprej predvsem zabava in užitek, hkrati pa se bomo učili osnov drsanja in se pripravljali na prva razburljiva tekmovanja. Treningi bodo potekali do trikrat na teden v dvorani v Zalogu.

 

Na našem medijskem kanalu (http://www.hk-slavijajr.si/medijski-kanal.html) si oglejte predstavitveni video.

 

Informacija za starše

Vaši otroci se bodo učili osnov hokeja na ledu pod vodstvom priznanih hokejskih trenerjev, ki so pripravili zanimiv, strokovno voden in otrokom prijazen program.

Prvi mesec so treningi novih članov brezplačni, kjer lahko ocenite naš program, vse kar potrebuje vaš otrok za pričetek treningov so drsalke, čelada (lahko kolesarska ali smučarska), topla oblačila in rokavice ter palica. Če vam karkoli od tega manjka, nas vseeno pokličite, saj je v klubu nekaj opreme vedno na voljo - informacije vam posreduje g. Klemen Baumkircher (040/200-714).

Treningi hokej šole bodo potekali v popoldanskem času (praviloma po 15. uri). Tedenski urniki bodo objavljeni v dvorani in na spletni strani kluba.

Za vse dodatne informacije v zvezi z vpisom vam sta na voljo g. Uroš Haler (031/204-195 Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.) in g. Jaka Adlešič (031/731-048 Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.)

Vaša vprašanja pa lahko pošljete tudi na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Izpolnjeno pristopno izjavo prinesite s seboj ob vpisu. Vpis novih članov poteka v času treningov hokej šole tudi v obdobju suhih treningov!

 

- KLIKNI ZA PRIJAVNICO