• CL
  • U20
  • U18
  • U16
  • U14
  • U12
Hidroinženiring  
Jub  
Mestna občina Ljubljana  Itak Sport  Hokejska Zveza Slovenije   Warrior

Poslanstvo in vizija

on .

NASTANEK HOKEJSKEGA KLUBA SLAVIJA JUNIOR
Hokejski klub Slavija Junior je bil ustanovljen na ustanovni skupščini dne 7.5.2008, na kateri je bil sprejet in uveljavljen Statut kluba ter izvoljeno vodstvo in organi kluba.

VADBA IN TEKMOVANJA
V hokejskem klubu Slavija Junior poteka delo z mladimi hokejisti pod vodstvom uglednih hokejskih strokovnjakov, ki načrtno skrbijo za njihov športni razvoj, kar se kaže v dobrih rezultatih, ki jih dosegajo klubske selekcije na tekmovanjih v Sloveniji in tujini.

Člani kluba tekmujejo v slovenskem državnem prvenstvu in sicer v selekcijah mlajših dečkov, dečkov, kadetov in mladincev. Posebna pozornost pa je namenjena najmlajšim selekcijam in sicer hokej šoli in malčkom, ki se redno udeležujejo tekmovanj v okviru njim namenjenim turnirjev.

VREDNOTE
V hokejskem klubu Slavija Junior sledimo naslednjim vrednotam:
-    zdrav način življenja,
-    odličnost in kakovost,
-    zaupanje in odgovornost,
-    zadovoljstvo,
-    znanje in izobraževanje,
-    kreativnost in pogum ter
-    sodelovanje in strpnost.

POSLANSTVO
Hokejski klub Slavija Junior je klub hokejskih selekcij, katerega poslanstvo je organiziranje kakovostnega učenja hokejske igre na ledu za igralce različnih starostnih skupin.
Hokejski klub Slavija Junior je nepridobitna organizacija s statusom "športnega društva, ki deluje v javnem interesu".

VIZIJA
Vizija hokejskega kluba Slavija Junior je, da postane najprepoznavnejše športno društvo na področju organiziranega učenja hokeja na ledu v  Sloveniji, ob zagotavljanju najvišje kakovosti treningov svojih članov.

Društveni znak hokejskega kluba Slavija Junior je prepoznaven kot "blagovna znamka", ki predstavlja uspešno delo z mladimi in hkrati ohranja visoko stopnjo zadovoljstva članov društva.