Kdo smo

Kakovost

Vsem svojim članom želimo s pomočjo izkušenih trenerjev nuditi treninge hokeja na ledu najvišje kakovosti.

Zdrav način življenja

Z razvijanjem ljubezni do športa in aktivnega preživljanja prostega časa želimo mladim približati zdrav način življenja.

Učenje za življenje

Preko treningov naši varovanci razvijajo vseživljenjske veščine kot so sodelovanje, strpnost, odgovornost in kreativnost.

Zadovoljstvo

Celotna ekipa ves čas skrbi, da je zadovoljstvo naših članov vedno na prvem mestu.
 

Vizija

Vizija hokejskega kluba Slavija Junior je, da postane najprepoznavnejše športno društvo na področju organiziranega učenja hokeja na ledu v Sloveniji, ob zagotavljanju najvišje kakovosti treningov svojih članov.

Društveni znak hokejskega kluba Slavija Junior je prepoznaven kot “blagovna znamka”, ki predstavlja uspešno delo z mladimi in hkrati ohranja visoko stopnjo zadovoljstva članov društva.

Poslanstvo

Hokejski klub Slavija Junior je klub hokejskih selekcij, katerega poslanstvo je organiziranje kakovostnega učenja hokejske igre na ledu za igralce različnih starostnih skupin.

Hokejski klub Slavija Junior je nepridobitna organizacija s statusom “športnega društva, ki deluje v javnem interesu”.

NASTANEK HOKEJSKEGA KLUBA SLAVIJA JUNIOR

Hokejski klub Slavija Junior je bil ustanovljen na ustanovni skupščini dne 7.5.2008, na kateri je bil sprejet in uveljavljen Statut kluba ter izvoljeno vodstvo in organi kluba.

VADBA IN TEKMOVANJA

V hokejskem klubu Slavija Junior poteka delo z mladimi hokejisti pod vodstvom uglednih hokejskih strokovnjakov, ki načrtno skrbijo za njihov športni razvoj, kar se kaže v dobrih rezultatih, ki jih dosegajo klubske selekcije na tekmovanjih v Sloveniji in tujini.
Člani kluba tekmujejo v slovenskem državnem prvenstvu in sicer v selekcijah mlajših dečkov, dečkov, kadetov in mladincev. Posebna pozornost pa je namenjena najmlajšim selekcijam in sicer hokej šoli in malčkom, ki se redno udeležujejo tekmovanj v okviru njim namenjenim turnirjev.

Statut

UPRAVNI ODBOR

Samo Marc – predsednik
Matjaž Kvartuh – član
Maša Sotlar – članica
Mark Lukič – član
Aleš Kolin – podpredsednik in član

SEKRETAR KLUBA IN BLAGAJNIK

Petra Kovič

NADZORNI ODBOR

Melita Janežič – predsednica
Nataša Matjašec – članica
Darja Bastarda – članica

DISCIPLINSKA KOMISIJA

Marjan Novak – predsednik
Marjan Vidic – član
Gregor Vodlan – član