Temperatura se dviguje

Pred nami je vikend poln vznemirljivih tekem, ki bodo odločale o nadaljevanju sezone naših mladih nadarjenih U13 in tudi nekoliko starejših selekcij U17 in U19. Klub je v soboto pripravljen tudi na pravi hokejski spektakel V zaloški dvorani, poln strasti, srčnosti in preobratov v razpletu tekme v četrtfinalni seriji proti ekipi Siska.

ČLANI

Člani so po odlični tekmi prejšnjo soboto, ko so doma v uvodni tekmi serije, v zelo dobri in organizirani predstavi ter bučni podpori domačih navijačev, slavili z visokih 6:2. Sledila je sredina, 2.tekma, katero so naši, v “peklenskem” vzdušju dvorane v Sisku, v trdem dvoboju na žalost izgubili z identičnim rezultatom.

Serija se v soboto seli nazaj v Zalog, kjer bo ena izmed ekip povedla že na zavidljivih 2:1. Gostje bodo v Zalog prišli precej samozavestni, tudi na krilih svojih navijačev, kateri obljubljajo množičen prihod v podporo svojim privržencem. Naši kateri bodo zaradi kazni nastopili nekoliko oslabljeni, napovedujejo boj do zadnjega sodniškega žvižga, saj se zavedajo pomembnosti morebitne zmage v tretji tekmi.

MLADINCI U19

Mladince to nedeljo čaka še druga tekma proti svojim tekmecem v četrtfinalu. Naši so sredi tedna, na Bledu presenetili ekipo HK MK Bleda, katera je bila po rednem delu uvrščena tik pod vrhom na lestvici. “Slavijaši” so v težki tekmi, z odgovorno, disciplinirano in zelo požrtvovalno igro uspeli ohraniti mrežo nedotaknjeno in zmagali s 3:0 in podarili najlepše možno darilo svojemu nepogrešljivemu tehničnemu vodji Mitji Črnetu za njegov jubilej.

Druga tekma serije bo tako v nedeljo ob 17:00 v Zalogu, morebitna tretja v četrtek na Bledu.

KADETI U17

Kadete, kateri bodo v soboto eni prvih, kateri bodo stopili na ledeno ploskev, kjer bodo v povratni tekmi, kjer bodo naši skušali prigarati svojo polfinalno vstopnico proti svojemu nasprotniku, ekipi Maribora. Naši so namreč, po razburljivi tekmi, kjer so precejšnji del srečanja rezultatsko zaostajali za tekmecem, v izdihljajih tekme s pogumno igro najprej izenačili na 3:3, nato pa v podaljšku, po vsega 36 sekundah, odločili v svojo korist.

Druga tekma bo tako jutri ob 12:3o v Mariboru, morebitna tretja že v torek ponovno v Zalogu.

MLAJŠI DEČKI U13

Naši najmlajši tekmovalci, so si v “nori soboti v Zalogu”, katera je prinesla trojni uspeh naših ekip, kot prva ekipa med našimi zagotovila nastop v polfinalu. V odločilni, tretji tekmi so v zaključku tekme dopustili vrstnikom iz Jesenic, da so jih rezultatsko ujeli, tako da sta ekipi svoje možnosti za napredovanje iskali v sodniškem podaljšku. Naši so dobili priložnost v igri z igralcem več, katero so mojstrsko izkoristili, tako da se je veselje lahko začelo…

Jutri jih ob 14:15 čaka že prva polfinalna tekma, kjer bodo palice prekrižali z ekipo kranjskega Triglava, kateri je bil na lestvici kar s šestimi točkami naskoka, uvrščen mesto pred našimi. Naši obljubljajo nepopustljivo bitko za vsak košček ledu, kateri jim lahko prinese uspeh v tej seriji.

 

PRIDITE PODPRETI NAŠE BORCE!!!

3 – 4 Slavija!!!!