Turnirji mlajših selekcij

Po uspešnem zaključku preteklega leta in odličnim vstopom v novo leto, načrtujemo v klubu do konca tekmovalne sezone, obisk kar nekaj mednarodnih turnirjev.

U12 (19.1.- 21.1., Zoldo, ITA)

Selekcija igralcev U12, torej letnika 2012 in mlajši, bo letos prvič združila moči in sicer na Wintter Classic turnirju, kjer bodo na odprtem igrišču,  nastopili proti vrstnikom iz Italije, Slovaške in Češke.

U11 (16.3.- 17.3., Novi Sad, SRB)

Igralci letnika 2013 in mlajši, bodo ponovno odšli na tradicionalni turnir, katerega se praviloma udeležujejo ekipe iz Hrvaške, Madžarske, Romunije, Srbije in Slovenije. Turnir se igra 3:3, na prečno postavljena igrišča.

U11 (12.4.- 14.4., Zalog)

V sredini meseca aprila, pred koncem letošnje tekmovalne sezone v Zalogu, igralce U11 čaka še zaključno dejanje in sicer nastop na tradicionalnem Mednarodnem turnirju, katerega organizira naš klub. Turnir je redno mednarodno obarvan in tudi letos pričakujemo udeležbo ekip iz Avstrije Italije, Hrvaške in Slovenije.

U10 (23.3. – 24.3., Graz, AUT)

Konec marca načrtujemo udeležbo še na enem tradicionalnem turnirju, katerega se naše ekipe redno udeležujejo in sicer dobro organiziran turnir za igralce selekcije U10, tokrat letnika 2014 in mlajši. Poleg naše ekipe na turnirju pričakujemo tudi ekipe iz Madžarske, Italije, Nemčije in tudi Slovenije.

U9 (16.3.- 17.3., Novi Sad, SRB)

Ekipa U9, igralci letnika 2015 bodo tako skupaj odpotovali v Novi Sad in uživali v dobrih in razburljivih tekmah s svojimi vrstniki. Turnir se igra 4:4 v polju.

U8 (16.3.- 17.3., Bolzano, ITA)

Slavija junior se bo tokrat že osmič zapored udeležila vedno odlično organiziranega turnirja za igralce selekcije U8, tokrat letnika 2016 in mlajše, kjer v sloviti hokejski dvorani Palaonda, tekmuje kar 16 ekip iz hokejsko priznanih držav, Švice, Avstrije, Češke, Slovaške, Nemčije, ter slovenski predstavnik Slavija junior.

 

Seznam turnirjev za enkrat še ni zaključen, saj obstaja možnost udeležbe še na kakšnem turnirju tudi starejših selekcij, predvsem pa bo odvisno to od razporedov tekmovanja IHL za posamezno kategorijo.