Igralci Slavije junior v reprezentancah Slovenije

V prihodnjem tednu, bo zaradi reprezentančnih akcij vseh selekcij, potekal krajši tekmovalni premor. V različne reprezentance, kjer uspešno delujejo tudi nekateri naši trenerji, so tudi tokrat vabljeni naši igralci.

Reprezentanca U20

Slovenska moška hokejska reprezentanca do 20 let jutri začenja IIHF Svetovno prvenstvo Divizije I-B, ki ga med 11. in 17. decembrom 2023 na Bledu, v sodelovanju s Slovensko turistično organizacijo in blagovno znamko “I feel Slovenia” organizira Hokejska zveza Slovenije.

Mladi risi bodo svoje moči merili z reprezentancami Estonije, Italije, Hrvaške, Poljske, Ukrajine. https://hokej.si/mladi-risi-u20-v-pricakovanju-zacetka-domacega-prvenstva/ 

Na SP bo iz naših vrst tokrat vratar Dukarič Jon.

 

Reprezentanca U18

Slovenska moška reprezentanca do 18 let bo svojo drugo reprezentančno akcijo v sezoni, v celoti preživela na Madžarskem, kjer bo sodelovala na mednarodnem Elite Cup turnirju v Budimpešti.

Tokrat bosta med risi tudi napadalca Bizjak Bor in Predalič Jaka.

 

Reprezentanca U16

Slovenska moška reprezentanca do 16 let(2008) se bo v sklopu decembrskih reprezentančnih priprav zbrala v Kranju, kjer bodo naši mladi hokejisti, pod glavnim trenerjem Pesjak Robertom, opravili dvodnevne priprave. V nadaljevanju pa bodo v Kranju odigrali tudi dve pripravljalni tekmi z vrstniki iz Madžarske. V nadaljevanju pa se bodo na madžarskem odigrali dve pripravljalni tekmi z vrstniki iz Madžarske.

V Kranj so vabljeni tudi branilca Burjak Timon in Marič Nik, ter napadalca Hribar Svit in Janežič Marko.

 

Reprezentanca U15

Najmlajša slovenska moška reprezentanca do 15 let(letnik 2009) se bo v sklopu decembrskih reprezentančnih priprav prav tako zbrala v Kranju, kjer bodo naši mladi hokejisti, pod glavnim trenerjem Pesjak Robertom, opravili dvodnevne priprave. V nadaljevanju pa bodo v Kranju odigrali tudi dve pripravljalni tekmi z vrstniki iz Madžarske.

V Kranj so vabljeni tudi branilca Hutar Jan in Penko Tilen, ter napadalec Beričič Matevž.

 

 

 

Vsem igralcem želimo veliko uspeha!