Naslednji teden pričetek tekmovanj za Člansko ekipo

S sredinimi tekmami v naslednjem tednu pričnejo s tekmovanji Članske ekipe, med njimi tudi naša, katera bo prvo tekmo, sicer šele v soboto 16.9., v novi sezoni otvorila proti ekipi Maribora.

Člani bodo letos nastopali kar na dveh frontah in sicer v DP ter mednarodnem tekmovanju IHL, kjer letos nastopa 10 ekip iz Hrvaške(Sisak, Mladost, Medveščak ter KHL Zagreb), Srbije(Crvena Zvezda in Vojvodina) ter Slovenije(HD Jesenice Mladi, HDK Maribor in Slavija junior).

Lani so naši člani s svojimi nastopi pogosto razveseljevali domače zaloško občinstvo, letos pa je ekipa doživela kar nekaj sprememb. Ekipa, katera je v primerjavi z lansko sezono nekoliko pomlajena, je po besedah glavnega trenerja Gorazda Reklja pridobila na svežini, želji po napredovanju, predvsem pa se je v zelo kratkem času uspela medsebojno povezati, kar bo ključni dejavnik v težkih trenutkih sezone. 

Reklju bo imel v trenerskem štabu tudi letos pomoč v Jaki Avgustinčiču,  ter Gregorju Sobočanu, kateri bo ponovno skozi prihajajočo sezono deloval kot trener za specialno fizično pripravo igralcev.  Z vratarji bo tudi letos deloval Luka Sotlar, kateri deluje tudi v mladinskem pogonu. 

Ekipa je s povratnikom iz Jesenic Lukom Ščapom, ter povratnikom Janezom Orehkom pridobila precej na izkušnjah, s povratnikom ponovno v rumeno-črnem dresu, mladim Lovrom Bitencem, kateri se je v preteklih sezonah kalil v Nemčiji, po dodatno svežino in zagnanost. Tudi to sezono bomo v sodelovanju s HK SŽ Olimpijo ponudili možnost vključevanja in dokazovanja tudi mlajšim igralcem iz Tivolija, kateri v predtekmovalnem obdobju več kot zanesljivo opravičujejo to zaupanje.

Članska ekipa bo do pričetka uradnih tekmovanj odigrala štiri pripravljalne tekme(UTE Budapest 2x ter Triglav 2x ), ekipo pa na delu za zbiranjem prvenstvenih točk lahko prvič spremljamo naslednjo soboto 16.9. ob 19.00.