Letos že 10. Mednarodni turnir U11 v Zalogu

V Zalogu bomo znova gostili mlade hokejiste – tokrat kar 10 ekip iz 4 držav. Jubilejni, že 10. Mednarodni hokejski turnir U11, ki ga tradicionalno organiziramo Hokejski klub Slavija Jr., bo potekal od petka, 14. aprila, do nedelje, 16. aprila.

Poleg 2 ekip domačega kluba HK Slavija Jr., se bodo turnirja udeležile ekipe hokejskih klubov Sij Acroni Jesenice, SŽ Olimpija, MK Bled, KAC ter VSV iz Avstrije, Medveščak mladi iz Hrvaške ter Alleghe – Cortina in Zoldo iz Italije.

Zabava za vse

Turnir se bo pričel v petek, 14. 4. zjutraj, ob 16.30 pa bo na sporedu tudi uradna svečana otvoritev. V soboto se bo odvila glavnina tekem, v nedeljo pa se bo turnir zaključil s finalnimi tekmami in veličastno zaključno slovesnostjo s podelitvijo medalj. Za dodatno popestritev bomo poskrbeli z igro ‘met paka’, bogatim srečelovom, pijačo, jedačo … Luštno bo!

Veselimo se že hokejske poslastice! Pa vi? Pridružite se mladim hokejistom v Zalogu, podprite jih z bučnim navijanjem na tribunah in omogočite, da sezono zaključijo tako, kot se spodobi – nepozabno!

Vsem staršem, ki ste prispevali čas in znanje, se zahvaljujemo za pomoč pri organizaciji, hkrati pa gredo velike zahvale tudi vsem pokroviteljem, ki ste z dragoceno podporo omogočili izvedbo turnirja.