Mednarodni turnirji mlajših selekcij

V zaključni fazi tekmovanj vseh selekcij je tudi obdobje mednarodnih turnirjev, katerih se bodo v prihodnjem obdobju udeležile tudi naše ekipe.

Dečki U15

Ekipa U15, katera še ni zaključila s svojimi nastopi v IHL tekmovanju, kjer se bori za končno 5.mesto, se bo od 10.4. do 12.4. udeležila mednarodnega turnirja v italijanskem Fondu.

Malčki U12

Selekcija igralcev U12, kateri so v letošnji sezoni v turnirskem tekmovanju v okviru HZS, kjer je naš klub nastopal s dvema ekipama, bosta tokrat združili moči in nastopili na turnirju v Nemčiji in sicer od 3.4. do 5.4., v že tradicionalnem Fussenu.

Mački U11

Selekcija U11, katera je pretekli vikend nastopala na zanimivem turnirju v Novem Sadu, sicer v igri 3 na 3 na 1/3 igrišča, bodo naslednji vikend(25. in 26.3.) nastopili na mednarodnem turnirju, tokrat na celotnem igrišču. Turnir bo služil kot odlična priprava za domač turnir, ki bo tokrat organiziran jubilejno, desetič in sicer od 14.4. pa do 16.4. v Zalogu.

Malči U10

Igralci selekcije U10 bodo ponovno nastopili na zelo dobro organiziranem dvodnevnem turnirju v avstrijskem Grazu, kamor potujejo že ta vikend(18.3.-19.3.), kjer bodo merili moči z avstrijskimi, hrvaškimi in slovenskimi vrstniki.

Malčki U8

Naša najmlajša selekcija, pa se bo prav tako ta vikend(18.3.-19.3.), udeležila prestižnega turnirja U8 v italijanskem Bolzanu, kjer bomo nastopili že 7 leto zapored!