Tekmovanja mlajših selekcij se nadaljujejo

Vse naše mlajše selekcije, razen najstarejše Mladinske, kateri so izpadli v četrtfinalu, še nadaljujejo s tekmovanju v okviru lige IHL, kjer si bodo igralci skušali izboriti najboljše zaključne pozicije.

Mladinci U19

Mladinci so v četrtfinalu naleteli na močnega nasprotnika in sicer Team Croatia, kar že samo ime pove, da gre za selekcijo igralcev sosednje Hrvaške. Naši mladinci, kateri so bili v povprečju daleč najmlajša ekipa tega tekmovanja, se je favoriziranim Hrvatom dobro upirala, ter v drugi tekmi četrtfinala v Zalogu, v epski tekmi dveh podaljškov, v 81.minuti!!! uspela na kolena spraviti goste in nenačrtovano odločitev prenesti v Zagreb, kjer pa je našim ob napornem ritmu končnice dveh selekcij, zmanjkalo moči in koncentracije za končnih 2:1 v seriji.

Kadeti U17

Kadeti se po uspešnem četrtfinalnem dvoboju, kjer so z 2:0 izločili vrstnike iz Celja, v polfinalu merijo z ekipo Olimpije, kjer je trenutno rezultat po dveh tekmah izenačen na 1:1. Naši so v prvi tekmi v Zalogu, goste iz Tivolija, kateri veljajo za enega glavnih favoritov za končni naslov, ob disciplinirani in borbeni igri premagali z “nogometnih” 1:0, vendar nato v Tivoliju morali priznati premoč bolj razpoloženim Zmajem. Naslednja, tretja tekma bo tako v soboto ob 17:00 v Zalogu. Serija polfinala se igra na tri zmage.

Dečki U15

Dečki so svoje cilje po najvišjih mestih, že po dveh tekmah končali v četrtfinalnem dvoboju z ekipo Jesenic. Najprej so v prvi tekmi na Jesenicah visoko klonili s 6:2, ter nato še včeraj v Zalogu s 3:0. Kljub dobri in požrtvovalni predstavi na obeh tekmah, kjer sreča ni bila na naši strani, bodo imeli fantje možnost le to obrniti v nasprotno smer že v naslednji seriji in sicer za razvrstitev od 5.-8.mesta, kjer se bo pomerila z ekipo Celja.

Mlajši dečki U13

Mlajšim dečkom v kvalifikacijski seriji za četrtfinale proti Jeseničanom ni uspel preboj naprej, kjer so v dveh tekmah klonili najprej z 1:2, nato pa v Zalogu še s 2:5. Zato pa imajo sedaj že novo priložnost za dokazovanje in sicer proti selekciji Olimpije, kjer se merijo za končno 9.mesto v tekmovanju IHL za U13. Naši imajo v žepu trenutno že eno zmago, katero so izborili že v torek v zaloški dvorani. Naslednja tekma jih čaka jutri v Tivoliju.