V Zalog prihaja več kot 150 mladih hokejistov iz 4 držav

Le še nekaj dni nas loči do že 9. Mednarodnega U-11 turnirja, ki ga organizira Hk Slavija Jr. in bo potekal prav na velikonočni vikend, od petka, 15. aprila, do nedelje, 17. aprila 2022.

V treh dneh bo na ledeni ploskvi v dvorani v Zalogu svoje hokejske spretnosti pokazalo več kot 150 mladih nadobudnih hokejistov iz štirih držav: Slovenije, Avstrije, Hrvaške in Srbije.

Pester in zabaven program

V petek se bo turnir začel že ob 8. uri, ob 16.30 pa se obeta tudi uradna otvoritev. V soboto bodo tekme potekale po sporedu, v nedeljo pa bo za zabavo gledalcev dodatno poskrbljeno s t.i. rookie game in tekmovanjem v metanju paka, seveda pa ne bo šlo niti brez srečolova z bogatimi nagradami. Mednarodni turnir se bo zaključil z zaključno slovesnostjo v nedeljo, predvidoma okoli 15. ure.

Hokejskega turnirja ne bi bilo mogoče izvesti brez dragocene podpore vseh pokroviteljev, ki so podporo izkazali bodisi finančno bodisi z izdelki, prav tako pa tudi ne brez podpore staršev, brez katerih hokejski vikend ne bi mogel biti izveden na tako visokem nivoju.

Pridružite se mladim hokejistom v Zalogu, podprite jih z bučnim navijanjem na tribunah in omogočite, da velikonočni hokejski vikend postane čaroben spomin za mlade hokejiste!