Tokrat niso dopustili preobrata

Po včerajšnji drugi zmagi s 4:2 nad beograjsko Crveno zvezdo, naši člani odločeni, da polfinalno serijo tokrat zaključijo v Beogradu.

Pred tekmo je bilo v bližini članske slačilnice čutiti nekaj nervoze, ter tudi slabe volje, zavoljo sobotnega poraza po dolgem in napornem porazu v Beogradu.

Prav tako se je pričelo tudi tokratno srečanje, katero je bolj potekalo po notah izkušenih gostov, kateri so z svojo igro nekoliko zmedli domače, ter nato tudi prvi zadeli in sicer v 9. minuti, ko so izigrali domačo obrambo z lepo podajo izza gola zadeli za prvo vodstvo. Naši so potem nekoliko pritisnili proti gostujočim vratom, bili precej več pri strelu, posledica tega pa je bila zgolj izključitev gostujočega branilca, katere priložnosti, pa domačim ni uspelo izkoristiti. So pa v 15. minuti izvedli “blitzkrieg”, ko so v razmaku 58 sekund dosegli kar dva zadetka(Lapornik in Sitar) iz hitro izvedenih protinapadov za vodstvo po prvem delu z 2:1.

V drugem delu naši tokrat nikakor niso želeli dopustiti scenarija iz Beograda, ter odločno krenili proti vratom Crvene zvezde, kamor so vršili pritisk, kakršnega gostje niso zdržali, saj je bil v 27. minuti, po dobljenem buliju v nasprotnikovi obrambni tretjini uspešen domači kapetan Gorše. Pritisk domačih se je nadaljeval in po izključitvi gostujočega napadalca, v 31. minuti, po lepi akciji povedli s 4:1, ko je po izvrstni podaji branilec Primar, iz neposredne bližine mojstrsko matiral gostujočega vratarja.

Velika prednost treh zadetkov v zadnjem delu nikakor ni dajala garancije lahkega zaključka, saj so gostje odločeni ponovno preobrniti srečanje odločno krenili proti domačim vratom, kjer je bila prisotna precejšnja nervoza in posledično nedisciplina, kar je privedlo do številnih izključitev. Domači so v tem delu kar dvakrat igrali z dvema igralcema manj, vendar gostom dopustili zgolj en zadetek v 55. minuti, za končnih 4:2.

Naši se sedaj v soboto ponovno odpravljajo na dolgo potovanje v Beograd, kamor jih vodi želja, da zmage Crveni zvezdi tokrat ne prepustijo!