Dragi igralci ter spoštovani starši!


V javnem sporočilu, ki je bilo objavljeno dne 12.3.2020, smo v HK Slavija Junior najavili, da bomo s skupinskimi treningi vseh selekcij pričeli dne 30.3.2020.

Skladno s trenutno situacijo okoli pandemije COVID-19 ter javnimi navodili o prepovedi skupinskega zbiranja, pričetek skupinskih treningov prestavljamo na nedoločen datum v prihodnosti.

V HK Slavija Junior aktivno spremljamo vsa priporočila Vlade RS ter zdravstvenih organizacij. O morebitnih novostih glede ponovnega pričetka skupinskih treningov vas bomo pravočasno ter sproti obveščali.

 

Ne glede na nastali izziv, bodo naši trenerji v prihodnjih dneh navezali stik z igralci starejših selekcij ter jim podali nadaljnja priporočila v zvezi z varnim življenjem v času pandemije ter ohranjanjem fizične pripravljenosti.

Trenerji bodo poskusili biti tudi v stiku s skrbniki igralcev mlajših selekcij ter z njimi deliti informacije o morebitnem individualnem nadgrajevanju veščin v trenutnem času.

 

Za vse nas je trenutna situacija absolutna novost in je nikakor nismo mogli predvideti. Prepričani smo, da smo sedaj že vsi dobro seznanjeni z navodili in ravnanji, ki so predpisana za omejitev virusa.  Skupaj ter ob upoštevanju navodil zasledujmo skupni cilj – Ostanimo zdravi!

 

HK Slavija Junior