Igralci Slavije junior v reprezentancah Slovenije

V prihodnjem tednu bodo potekale akcije vseh reprezentanc, razen članske, kjer pa bodo sodelovali tudi naši igralci.

Reprezentanca U20

Kandidati za reprezentanco U20 , so se ta teden zbrali na Bledu, kjer bodo opravili še zadnji del priprav za Svetovno prvenstvo IA Divizije, katero bo potekalo od 9.12. do 15.12. v Minsku v Belorusiji., kjer bodo poleg naših nastopile še reprezentance Danske, Norveške, Avstrije, Latvije, ter gostiteljice Belorusije. Med kandidati za nastop, je tudi šest članov našega kluba in sicer Jaka Bernard, Žan Poklukar Bastarda, Jure Primar, Gašper Skerlep, Juš Černe in vratar Luka Kolin.

 

Reprezentanca U18

Reprezentantje se bodo na svojem 2. zboru letos zbrali v Kranju, kjer bodo od petka 13.12. pa do sobote 14.12. opravili 2-dnevni camp, katerega se bo tokrat udeležilo 34 kandidatov za aprilsko svetovno prvenstvo IB Divizije v Asiagu(ITA). Na zbor, kjer bodo igralci poleg treningov, tako na suhem kot na ledu, odigrali tudi dve medsebojni tekmi, so vabljeni tudi trije igralci Slavije junior in sicer napadalec Dominik M. Prodan, ter branilca Jošt Zagorc ter Jan Čosić.

 

Reprezentanca U16

Med igralci vabljeni za decembrski zbor sta tokrat napadalca Miha Beričič in pa Jakob Pečnik(rezerva). Ekipa, katera se bo zbrala 12.12., nato v Asiagu v Italiji, odigrala dve prijateljski tekmi z vrstniki iz Italije.

 

Reprezentanca U15

Reprezentanca Slovenije U15, kamor so bili za decembrsko akcijo vabljeni trije naši igralci, in sicer vratar Mark Babnik, ter branilca Aljaž Marc, ter Val Babnik(rezerva), bo naslednji vikend, v avstrijskem Spittalu na Koroškem, odigrala dve prijateljski tekmi z reprezentanco Avstrije.